По време на гонката Бийбър бил на трева и ксанакс

45864
По време на гонката Бийбър бил на трева и ксанакс
Снимка: Getty

Джъстин Бийбър е пушил канабис и е бил на таблетки с ксанакс преди ареста му в Маями, съобщи местната полиция, цитирана от АФП. Все още не е известно какви са количествата и на двете използвани вещества.

"Той е карал с ксанакс и марихуана в организма миналата седмица, когато бе арестуван от полицията в Маями бийч", потвърди полицай, който има резултатите от токсикологичните тестове на 19-годишния младеж.

Обвиняват Бийбър в нападение срещу шофьор

Джъстин Бийбър се яви в канадски полицейски участък във връзка с обвиненията в участие на побой срещу шофьор на лимузина през декември....

Бийбър трябва да се яви на 14 февруари в съда в Маями, където ще бъде официално обвинен за "шофиране под влияние на алкохол или неразрешени медикаменти", както и за оказване на съпротива при ареста, извършен на 23 януари.

Бийбър бе арестуван в ранните сутрешни часове, след нелегална гонка с коли в жилищен район на Маями бийч с открито Ламборгини. Дни по-рано при обиск от полицията в калифорнийския му дом заради подозрения във вандалско поведение към свой съсед, там бяха открити забранени вещества. В Бразилия Бийбър бе изхвърлен от хотел, след като бе изненадан с проститутки.

В сряда вечерта канадският певец не се призна за виновен по трите обвинения, повдигнати срещу него, се разбра от изявление, представено от адвокатите му в съда в Маями.

Същия ден младият човек се яви в полицията в Торонто, където след двучасово изслушване получи обвинение за участие в побой над шофьор на лимузина, извършен от компанията му на 30 декември. По това обвинение делото му е на 10 март в Торонто.

Искат от Обама да изгони Бийбър

Аадминистрацията на Барак Обама е помолена да се заеме с "тежкия" въпрос, касаещ депортирането на певеца Джъстин Бийбър от страната. Д...

Шофьорът на лимузината е напуснал работа след инцидента. 

В интервю за "Торонто стар" Тони Албърт - мениджър на компанията "Парк лейн ливъри" за лимузини под наем, разкрива, че служителят е бил "в шок" след инцидента в ранните часове на 30 декември миналата година.

Управителят споделя, че шофьорът е на средна възраст и е бил нов в компанията. По правна препоръка самоличността му не се разкрива.

"Всеки уикенд прибираме хора от клубовете в Торонто, но дори с прекалили с алкохола клиенти не сме имали подобен проблем - шофьор на лимузина да бъде удрян по главата", казва Тони Албърт.

Канадско радио обяви бойкот на Бийбър

Канадската радиостанция "Hot 89" иска 19-годишният певец Джъстин Бийбър да бъде подложен на лечение заради алкохолната си зависимост. О...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Шоубизнес