Обвиняват Бийбър в нападение срещу шофьор

13157
Обвиняват Бийбър в нападение срещу шофьор
Снимка: Getty

Джъстин Бийбър се яви в канадски полицейски участък във връзка с обвиненията в участие на побой срещу шофьор на лимузина през декември.

На разпространени по телевизията кадри се вижда как 19-годишният певец влиза в участъка, придружаван от двама полицаи, а пред сградата има тълпа с негови фенове. Канадската тийн звезда бе обвинена за предполагаемо участие в нападение срещу шофьор в края на декември, съобщи тв каналът Си Би Си. Полицията на Торонто писа в "Туитър", че не може да потвърди информацията на медиите относно Джъстин Бийбър.

Искат от Обама да изгони Бийбър

Аадминистрацията на Барак Обама е помолена да се заеме с "тежкия" въпрос, касаещ депортирането на певеца Джъстин Бийбър от страната. Д...

След като ходил на хокеен мач на на 29 декември, той, заедно със свои познати, се качили в лимузина. По-късно става ясно, има сигнал за нанесен побой над шофьор на лимузината, която возела Бийбър и приятелите му и е повикана полицията, писа "Торонто Сън". Полицията не се ангажира с твърдения за това, до каква степен е било участието на Бибър в инцидента.

Ако обаче то бъде потвърдено, това обвинение ще се добави към цял дълъг списък от неприятности на младата звезда с полицията.

Преди седмица той бе задържан от полицията в Маями да кара открито Ламборджини пиян. Дни по-рано при обиск от полицията в калифорнийския му дом заради подозрения във вандализъм, там бяха открити забранени вещества. В Бразилия Бийбър бе изхвърлен от хотел, след като бил изненадан с проститутки. Вчера петиция събра 100 000 подписа на американци, настояващи властите да експулсират канадския певец и да анулират зелената му карта, позволяваща му да живее и работи в САЩ.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com