Поредни елиминации в Музикална академия тази вечер

26983
Поредни елиминации в Музикална академия тази вечер

Прея, Калки и Етиен са на елиминации в МУЗИКАЛНА АКАДЕМИЯ. Един от тях тази вечер ще напусне академията. Всеки от тях понася по различен начин напрежението. Прея се разплака, Етиен се упрекна, че е твърде възпитан за българския шоубизнес, а Калки, както винаги е спокоен и се занимава с йога.

Прея е най-младият участник в МУЗИКАЛНА АКАДЕМИЯ. Тя е само на 19 години и съвсем скоро е завършила училище. Шоколадовата изпълнителка е сред любимките на Фънки и се ползва с приятелската подкрепа на Дичо. През изминалата седмица Прея понесе много критики в академията. Кичка я критикува за лошите й навици в кухнята и затова, че спи до много късно. Вокалният педагог Алис Боварян я упрекна, че не репетира достатъчно. Към критичната група се присъедини и ментора Рут Колева, която й направи забележка, че се носи твърде неглиже и постоянно е с халат. Всички тези критики плюс напрежението от елиминациите дойдоха вповече на малката Прея и тя не издържа и се разплака. Тя е за втори път на елиминации. Този път тя ще изненада публиката с изпълнението на песента “Молитва “ на Мария Шерифович, с която сръбкинята печели конкурса Евровизия през 2007год. Ако журито не я спаси тя е избрала за второ солово парче “Brown skin” на India Arie.

Призраци, зомбита и вампири в Музикална академия

Призраци, зомбита и вампири ще се появят на сцената на Музикална академия във вечерта на Хелоуин. Коцето Калки ще влезе в ролята на ...

Калки, както винаги е напълно спокоен и уравновесен, което е тичипно за хората, които се занимават с източни философии. Той се е съсредоточил изцяло в своето изпълнение и как по-артистично да го представи на публиката, а в свободното си време преподава йога на младите дами в академията. Първото му изпълнение е песента към мюзикъла „Коса”- “Let the sunshine in”, който е поставен на Бродуей през далечната 1867г. и се смята за един от най-успешните мюзикъли за всички времена. Ако журито не го спаси той ще изпълни “Синева” на Васил Найденов.

Етиен Леви е музикалното сърце на академията. Той помага на всички участници в репетициите като им акомпанира на пианото. Това са първите елиминации за него. До момента Етиен направи две много силни артистични изяви едната е, че се престраши и в името на шоуто си боядиса косата в графитено сиво, а другата е, че се облече с нацистка униформа за концерта на Хелоуин. Етиен е подготвил за свое първо изпълнение песента на George Michael “They won't go when I go” като ще му партнира Стенли , а второто му парче е неговия голям хит от миналото “Шесто чувство” на група Трик.

Освен битката за оставане в академията по време на шоуто трите групи – легенди, актуални звезди и млади таланти ще представят и своите авторски парчета. Групата, която победи ще може да даде имунитет на един от своите изпълнители и да го защити от номиране в петък.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com