Пуснаха билетите за шоуто на Лейди Гага в София

5341
Пуснаха билетите за шоуто на Лейди Гага в София

Преди минути Лейди Гага обяви в социалната мрежа Туитър, че по-рано днес за пръв път е представила пред нейния лейбъл най-новите парчета, над които усилено работи през последните месеци.

Mother Monster, както тя сама нарича себе си, не спира да провокира със своята визия, костюми, музика и най-вече музикални видеоклипове. Скандалната звезда сподели, че през септември ще обяви и името на новия си албум. Можем само да гадаем с какво ще ни изненада този път кралицата на провокацията, съобщиха организаторите на концерта й Sofia Music Enterprises.

Гага чупи рекорди

Лейди Гага счупи нов рекорд. Тя стана първият потребител на Twitter с 25 милиона последователи.  По-рано Гага постави рекорди за 10, 15...

А докато сме в очакване да чуем най-новия й албум, времето до концерта на Лейди Гага в София бързо се изпарява. Разтърсващото шоу, което взриви Азия, вече е в Нова Зеландия и стремително се приближава и към нас. Случайно или не, в петъчния ден стана ясна и друга новина. От днес в продажба влизат и билетите от най-ниската ценова категория - 70 лева и на терена. Дали на концерта си в София Лейди Гага ще издаде на публиката нещо от предстоящия си албум, остава само да се надяваме, но изненади със сигурност няма да липсват. Ако наистина искате да присъствате на най-грандиозното шоу за тази година, това определено ще бъде концертът на Гага на 14 Август, на стадион "Васил Левски".

Цените на билетите са от 70 лева до 200 лева и могат да бъдат закупени от касите на Тикетпро, Арена Армеец, онлайн.

Редактор: Десислава Симова

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com