Рамбо се завръща

7818
Рамбо се завръща
Стаолун е готов да се превъплъти в любимия си екшън герой Рамбо отново

Неуморният Силвестър Сталоун отново е готов да се превъплъти в любимия си екшън герой Рамбо. 65-годишният актьор сподели, че ще се върне в джунглата с автомат в ръка, за да избива лошите. Той се похвали пред MTV, че вече работи по сценария.

Холивудският актьор надяна униформата на Рамбо в далчената 1982 г. с филма "Първа кръв", режисиран от Тед Кочеф.  Големият му успех провокира създаването на още три продължения на лентата. Последният филм се появи през 2008 г. Той бе забранен в Бирма, където се развиваше действието му. Сагата за подвизите на ветерана от Виетнам ще догони по епизоди на големия екран поредицата на другия му любим персонаж - боксьора Роки.

Звездата от "Необикновените 2 ", която доведе в България легендарните Брус Уилис и Арнолд Шварценегер, призна,че ще замени джунглата във Виетнам с тази в Мексико. В Латинска Америка Сталоун ще влезе в схватка с местните наркобосове. В интервю актьорът коментира, че това ще е кулминацията в живота на Рамбо. Той вече е осъзнал, че неговата съдба не е да бъде обикновен човек, а да си отиде като герой, в "пламъците на славата".

Редактор: Боряна Кръстева

Арни и Слай срещу най-големия враг на човечеството

Арнолд Шварценегер и Силвестър Сталоун ще се съюзят срещу най-големия враг на човечеството в новия проект "The Tomb – Jesus Chris...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com