X
 
 

Риана съди баща си заради интелектуална собственост

1124 0
Риана съди баща си заради интелектуална собственост
Снимка: Getty Images/Guliver
Популярната в цял свят певица Риана съди баща си, защото той е мамил хора да вярват, че тя има нещо обща с компанията му, тъй като използва името Фенти (Fenty), което тя направи известно, предаде БГНЕС.

Певицата всъщност е родена с името Робин Риана Фенти, така че е логично нейния баща да реши да кръсти компанията на себе си. Но делото е за това, че бащата на певицата и неговия бизнес партньор са се опитали да лъжат инвеститори относно участието на поп дивата в бизнеса. Те двамата са обвинени "в използване на лъжи, за да вземат милиони долари от неподозиращи трети страни, като им обещават, че те са оторизирани да действат от името на Риана и за това, че тя ще пее на различни места по света", пише адвокат Карла Уитсчефър в жалбата.

Риана създаде изкушаващо бельо за Деня на влюбените (СНИМКИ+ВИДЕО)

Риана представи специална колекция бельо за Деня на влюбените СветиВалентин. Певицата зарадва почитателките си със съблазнителни модели...

"По-просто казано двамата обвиняеми и тяхната фирма са нямали и нямат правомощията да използват името на Риана и нейната интелектуална собственост, както и с бранда Фенти или който и да е бизнес, който тя притежава", пише още адвокатът.

Певицата многократно е казвала на мъжете да спрат с действията, но исканията ѝ са били пренебрегвани.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители