Rock&roll вместо спортни танци в Dancing Stars

23149
Rock&roll вместо спортни танци в Dancing Stars

Три напълно различни танца ще представят звездните двойки тази вечер в Dancing Stars – Rock&Roll, Hip-Hop и Contemporary, като всички те обещават да затруднят журито в избора на най-добрия. На сцената зрителите ще видят и специалните гости от САЩ – една от най-популярните и обичани танцови трупи – Ailey II. Трупата гостува на страната ни за “Американски балет за България”, като първия им танц на родна земя ще видим ексклузивно в Dancing Stars.

Поп-фолк дивата Райна се завръща на сцената като заместничка на контузената Стелла. Ще й партнира Наско, а дали новата двойка отново ще е фаворит и дали са успяли да се сработят за толкова кратко време, предстои да разберем. Специално за rock&roll изпълнението си Румен Луканов влиза в ролята на Елвис Пресли, на когото той е истински фен. Костюмът за шоуто му е даден назаем от Цецо Елвиса, а гримът е дело на Стилиана Узунова, която е от екипа на "Като две капки вода".

Белослава представя новото си парче Dancing Stars

Тази вечер в Dancing Stars за първи път ще бъде представено новото парче с името Dancing Stars. Песента е на чаровната Белослава, музик...

Петко Димитров си призна, че е бил запален металист и е имал дълга коса. От този период са останали само любовта към бързите скорости и моторът Harley, който той подкара, за да се настрои за предстоящия rock&roll, заедно с Яна.


Люси се подготви за рока си с Петя, докато подскачаше на батут, а Латинка ще се върне в своите младини и заедно с Фил също ще са на рок-вълна. Елен и Калоян ще пробват бързите стъпки на хип-хоп. Този път треньорът Калоян също е ученик, защото никога не е танцувал професионално в този стил.

Део и Елена подготвяха Contemporary с малките балерини от школата на Маша Илиева и се върнаха в детските си години.

Изгониха Ицо Хазарта от Dancing Stars

Неочаквано за повечето зрители на Dancing Stars, снощи сцената напусна двойката на Ицо Хазарта и Лили. Рапърът и коафьорката представих...

По повод Международния Ден на Земята, облеклата на водещите и журито тази вечер ще са хармонично подбрани в зелен цвят. Елегантните рокли са на дизайнерката София Борисова, която. наскоро отразнува своя 20 годишен юбилей на модната къща “Романтика”.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Шоубизнес