Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Румънеца и Енчев направиха "Кражба" с украинска звезда (ВИДЕО)

21 юни 2024, 14:12 часа

За началото на летния сезон дуетът Румънеца и Енчев пуснаха ново парче в тандем с украинския музикант Евгений Баяниста. Общата им песен е озаглавена "Кражба". Реализират я в точното време от годината, за да намекнат за плажния ритъм и да покажат, че си заслужава да се пее за любов. 

Още: Мила Роберт се "дава на любовта" с "Нови очи" (ВИДЕО)

"Кражба"

Песента "Кражба" е за настроението, когато си на плажа, и за любовта, за която си заслужава да се пее. Видеото към песента включва много позитивна енергия и свежи летни гледки. Специално участие имат Марина Димитрова (Мис Варна, 2023 г.) и моделът Виктория Божидарова. Музиката е дело на украинската звезда Евгений Баяниста, който е и продуцент на проекта. Той пише и текста заедно с Георги Енчев.

Още: Много цветове и латино ритми в новия клип на Михаела Филева (ВИДЕО)

В интервю за bTV Енчев разказа, че са видели Баяниста "по време на концерт на бесарабските българи." "И си казахме, че това момче е страшен талант, много е интересен", обясни Енчев. Евгений пък разкри, че от две години живее в България. "Тук съм със семейството си, имаме бизнес", каза музикантът и допълни, че се е сработил много лесно с българския дует. 

Още: Като холивудски филм: Новият сингъл на Тино "Дишай" (ВИДЕО+СНИМКИ)

Михаела Каръмова
Михаела Каръмова Отговорен редактор
Новините днес