Селена Гомес и Джйстин Бийбър се разделиха

23258
Селена Гомес и Джйстин Бийбър се разделиха

Медиите в САЩ гръмнаха с новината, че тийн двойката Джъстин Бийбър и Селена Гомес е сложила край на отношенията си и този път завинаги.

Приятелите на изпълнителката се надяват това наистина да е краят на любовните им отношения, тъй като в последните месеци „влюбените” въобще не се разбирали добре, а Селена непрестанно леела сълзи.

Една гореща комбинация: Риана, Бийбър, Марс и Виктория Сикрет

Световноизвестните изпълнители Риана, Джъстин Бийбър и Бруно Марс представиха част от най-паметните си и нови хитове и направиха Моднот...

"Беше толкова трудно да гледаш как двамата се отдалечават през последната година. Селена изплака очите си по Джъстин", сподели нейна приятелка пред вестник "Сън".

Джъстин и Селена бяха заедно цели две години, а според някои източници причината за тяхната раздяла е в евентуална изневяра на канадския певец.

„Не знам какво да кажа. Животът ми е доста объркан в момента”, споделя Бийбър, запитан за раздялата му със Селена, предаде MTV.com. Певецът нито потвърди, нито отрече новината за раздялата им.

Бийбър братовчед на Раян Гослинг и Селин Дион

Ето това би била осеяна със звезден блясък среща! Джъстин Бийбър е далечен роднина на Раян Гослинг, Селин Дион и Аврил, твърдят генеал...

Според сайта на Перез Хилтън раздяла наистина е имало, но се очаква още днес звездите да се срещнат и да изгладят отношенията си.

И Селена, и Джъстин искат да поговорят. И двамата са малко инатливи и упорити, но изгарят от желание да се видят. Това не е нещо ново за тях. Връзката им винаги е била такава”, споделя близък до звездите.

Редактор: Десислава Симова

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Шоубизнес