Селена Гомес: "Земетресението беше страшно"

19731
Селена Гомес: "Земетресението беше страшно"
Притеснени почитатели на американската поп звезда създадоха хаштага "Молете се за България" в Туитър

"Благодаря на всички за загрижеността. Земетресението беше страшно, но за щастие всички са добре. Молете се за Италия". Това написа холивудската звезда и любимка на тийнейджърите Селена Гомес на официалната си страница в "Туитър" по повод земетресението в България. Тя усети силния трус, тъй като в момента е в страната ни за снимки по филма "Бягство".

След земетресението в България много хора решиха първо да споделят в социалните мрежи какво са усетили и едва след това да се евакуират. Превъзбудените и притеснени потребители не напуснаха профила си в „Туитър” цяла нощ, като в един момент България се превърна в най-популярните световни теми в микроблогинг мрежата.


Причина за това се оказа обаче не толкова световната съпричастност към страната ни, колкото безпокойството на милиони фенове за своя идол -  Селена Гомес.

Първоначално сред най-популярните теми в "Туитър"  беше "Молете се за Селена". По-късно почитателите на звездата се сетиха или им беше напомнено, че не само тя е в опасност и добавиха хаштага  „Молете се за България", който също набра популярност.

И в момента двата хаштага са активни, като продължават окуражителните послания както за Селена Гомес, така и за българите.

Бийбър иска Селена Гомес да се чувства като принцеса

Певецът Джъстин Бийбър сподели, че е готов да накара приятелката си Селена Гомес да се чувства като "принцеса", съобщава БГНЕС. 18-год...

Редактор: Боряна  Кръстева

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com