Серия от подгряващи партита за Sofia Rock 2012

4481
Серия от подгряващи партита за Sofia Rock 2012

Дни преди националният стадион „Васил Левски” да приюти най-запалените рок фенове на дългоочаквания фест Sofia Rocks 2012 , организаторите предлагат серия от подгряващи партита - Sofia Rocks Madness . Те ще се проведат през юни в най-големите столични рок клупове и са специално за най-нетърпеливите привърженици на тежката музика.

Някои късметлии ще си тръгнат от партитата с билети за фестивал, а други с покани за премиерата на нашумелия филм "Rock of Ages". Главна роля в него играе Том Круз, чиито герой е събирателен образ на емблематични рок икони, но вдъхновен най-вече от Аксел Роуз.

В програмата на партитата ще се включат популярни български музиканти, които са подготвили специален репертоар.

Sofia Rocks Madness започва още на 8 юни с парти в The Black Lodge. В  плейлиста ще намерят място най-добрите парчета на групите, които съответстват тематично на метъл бара. Там ще се състои и още едно mad парти - на 22 юни (петък).

Аксел Роуз ще зарадва феновете си в София с тричасов сет

Фронтменът на Guns’N’Roses ще зарадва хилядите си фенове в нашата страна със специален тричасов сет, съобщи организаторът н...

На 9 юни, в Sofia Live Club рок идолът Тома и бандата му ще забият на специален концертен лайф. Феновете на твърдата музика ще чуят култови парчета на групите - Guns’n’Roses, Godsmack , Lou Gramm (Foreigner), Iggy&The Stooges, Kaiser Chiefes и Ugly Kid Joe.

На 14 юни в madness вълната се включва и друг много силен рок клуб - Rock It! Той със сигурност ще разгорещи феновете с твърд саунд и специално подготвен плейлист. Другата парти дата в Rock It e 5 юли (четвъртък), непосредствено преди голямото събитие.Парти серията продължава в Строежа на 28 юни (четвъртък).

Най-хубавото е, че входът за всички партита е свободен!

Редактор: Боряна Кръстева

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com