Шамара и Сарафа отговарят на държавата с нова песен

26552
Шамара и Сарафа отговарят на държавата с нова песен

Рапърите Мишо Шамара и Сарафа отговориха на обвинението на държавата в поругаване на българските символи с нова песен, която преди по-малко от 24 часа се появи в публичното пространство.

Песента "50 стотинки" - Истината за България е своеобразен отговор на музикантите след разярилия се вчера скандал около текстовете на песните им. Тя няма клип, но на черен екран със снимките на Мишо Шамара и Сарафа е написано послание до слушателите им: "Сподели, ако смяташ, че да си рапър не е престъпление". По-горе рапърите запознават почитателите си с историята, която разбули духовете в България, предаде БГНЕС.

Текстът и този път не е никак лек и се съсредоточава върху "Истината за България". "Вместо да се чудиш сега кой да псуваш, следващият път внимавай за кой ще гласуваш", рапират Шамара и Сарафа.

Историята се превърна в скандал за свободата на словото, цензурата в музиката и политиката в държавата. "Ние сме граждани на тая държава, ние сме ги избрали управляващите. Те ще трябва да бачкат за нас и като ги критикуваме ще си търпят", обобщи историята рапърът Мишо Шамара.

Редактор: Калина Здравкова

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com