Ще прожектират “Отмъстителите” в космоса

3711
Ще прожектират “Отмъстителите” в космоса

Астронавтите на борда на Международната космическа станция (МКС) скоро ще имат специална прожекция на култовата лента "Отмъстителите", блокбастъра за супергерои, защитаващи Земята от извънземни.

Притежаваното от Дисни киностудио Марвъл съобщи, че копие от филма ще бъде предоставено на Контролната мисия на НАСА, която ще го предаде до космическата станция, която в момента се намира на 350 км над Земята.

"Отмъстителите" ще са третият най-касов хит в историята

Филмът "Отмъстителите" е на път да се превърне в третата най-касова лента в историята, когато достигне приходи от 1,32 милиарда долара....

Дан Кук, координатор в Космическия център Джонсън на НАСА в Хюстън, заяви, че филмът ще повдигне духа на астронавтите. "Това е сред нещата, които помагат на екипажа да поддържа връзка с дома, което е изключително ободряващо, докато си далеч за толкова дълъг период", заяви той.

"За киностудиото е привилегия да сподели филма с хората в Космоса, които изследват Вселената", заяви Луис Д`Еспозито, съзпрезидент на Марвъл студио и изпълнителен продуцент на лентата.

"Специални благодарности на НАСА за използването на невероятната й технология за осъществяването на тази специална прожекция на километри над нас", допълни той.

Редактор: Десислава Симова

"Отмъстителите" извоюваха още един рекорд

Хитовият екшън "Отмъстителите" оглави бокс офиса в САЩ и Канада за втора поредна седмица с приходи от 103,2 милиона долара. По този на...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com