Щурата Мадона сгоди свои почитатели на концерт

4276
Щурата Мадона сгоди свои почитатели на концерт

Поп звездата Мадона помогна на двама свои почитатели да заявят любовта си един към друг по време на концерта си в Амстердам, Холандия, след като подаде микрофона си на мъжа, за да предложи брак на избраницата си.

Мадона спряла концерта, след като разбрала, че мъж от публиката иска да предложи брак на приятелката си и с готовност споделила светлината на прожекторите с него, предаде БГНЕС. "Не се лигави прекалено на микрофона ми, става ли? Давай. И го направи с чувство, от цялото си сърце, скъпи!", казала поп звездата на кандидат жениха.

Италиански музей отвори врати само за Мадона

Миналия месец Мадона платила огромна сума на управата на Галерия Уфици във Флоренция, за да може да го разгледа на спокойствие. Не се ...

Неговата приятелка приела да се омъжи за него, след което Мадона, която има два брака зад гърба си, дала съвет на щастливата двойка. "Ще ви посъветвам нещо - никога не си лягайте гневни, нали?".

Първият брак на Мадона с актьора Шон Пен приключи през 1989 г. след четиригодишен съвместен живот. През 2008 г. тя се разведе с британския режисьор Гай Ричи след осемгодишен брак.

Редактор: Калина Здравкова

 

Мадона е на турне с мебелите си

Поп кралицата Мадона пренася личните си мебели във всеки град, който посети по време на лятното си турне. Звездата започна лятната си ...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com