Смъртта в порното - ужасяваща, странна, понякога и откачена (18+)

115699
Смъртта в порното - ужасяваща, странна, понякога и откачена (18+)
Снимка: Thinkstock/Guliver

Порно индустрията е една от темите, които се засягат изключително рядко в нашите медии. Причината е повече от ясна – у нас тя на практика липсва във вида, в който вирее в Западна Европа и особено в САЩ. Тя обаче има изключително тъмна страна – трафик на хора, садизъм и дори убийства. Представяме ви някои от най-странните смъртни случаи в "индустрията на възрастните".

Мириам Хейли, 25 години, прякор в индустията – Хейли Пейдж


На 19 години Мириам започва да се снима като гол модел, за да плаща наема си в Сан Диего. До 2007 година Хейли участва в 313 порно видеа. През същата година, когато вече е навършила 25, съпругът ѝ – режисьорът на филми за възрастни Чико Уанг, я докарва в болница без пулс. Там намират следи от метадон в кръвта ѝ.  Полицията подозира, че Чико е убил Мириам, тъй като има слухове, че развратният режисьор я е бил – дори с камшик, но случаят остава нерешен. Скоро след това самият Уанг е намерен мъртъв, вероятно извършил самоубийство заради свръхдоза метадон и всякаква надежда за разкриване на смъртта на Мириам изгасва. Смъртта на „порно семейството” е свързвана с мексиканска наркобанда, но доказателства няма.

Андрю Гранд, 23 години, прякор в индустрията – Дъстин Майкълс


Смъртта на Гранд е повече от ужасяваща. През март 2010 година той се задушава пред очите на полицаи, които извършват ареста му. Случката е заснета и качена в YouTube. На видеото първоначално се вижда, че Гранд уж се съпротивлява на ареста, но всъщност след известно време служителите на реда осъзнават, че той се задушава. Преди обаче да направят каквото и да е, актьорът умира. Причината – опитал се е да глътне пликче марихуана, за да го скрие от полицаите.

Нател Кинг, 23-годишна, прякор в индустрията – Тейлър Съмър


Кинг е специалист в т.нар. снъф филми – продукции, които завършват със „смъртта” на жертвата. Точно „по сценарий” губи живота си и порноактрисата. Тя е намерена мъртва месец, след като за последно е видяна с фотографа Антъни Фредерик. Оказва се, че Кинг е трябвало да снима порнофилм в мазето му – в садо-мазо стил и сюжет за робиня. Порнозвездата е намерена облечена в латексови дрехи и намушкана многократно. ДНК тестовете доказват, че убиецът е Фредерик, за което той е осъден на доживотен затвор.

Стивън Кланси Хил, 34-годишен, прякор в индустрията – Стив Шофьора


Хил не е известен в индустрията за възрастни до момента, в който се разделя трагично със живота си. Всъщност той е бил уволнен от порнопродукция и за да си отмъсти, се връща на сцената със самурайски меч в ръка, като убива един от служителите на компанията-производител. Предложена е награда от 2 хил. долара за залавянето му и след едно денонощие на преследване Хил е сгащен от полицията. Актьорът е приклещен на ръба на пропаст, като заплашва, че ще скочи. Полицията използва електрошокови пистолети, за да го обезвреди, но при удара от зарядите Хил пада в пропастта и загива.

Каролин Ебърт, 23-годишна, прякор в индустрията – Секси Кора


През януари 2011 година германската порнозвезда умира от сърдечен удар заради силиконов имплант. Тя оперира гърдите си шест пъти и е известна с участието си в германската версия на Big Brother. В гърдите на Кора са инжектирани 56 унции силикон, което увеличава размера на гръдната ѝ обиколка от 34F на 34G. Последствията са ужасяващи – два инфаркта, след които изпада в изкуствена кома, от която така и не се събужда. Няма осъден лекар заради пластичните операции на Ебърт.

Ева Валоа, 37-годишна, прякор в индустрията – Лоло Ферари


Валоа е известна заради световния рекорд на гръдна обиколка – гърдите ѝ тежат 12,4 паунда (5,6 килограма), като в тях са инжектирани шест литра импланти. Французойката умира през март 2000 година, като първоначално се счита, че се е самоубила с антидепресанти. Впоследствие се появяват подозрения, че е задушена, но аутопсията потвърждава първата версия.

Шанън Уилси, 23-годишна, прякор в индустрията – Савана

Да изхвърлиш 200 кг порно

70-годишен японски пенсионер се опита за закопае в парк в Осака близо 200 кг порно, съобщи Agence France-Presse. Мъжът бил задържан о...


Тя умира през 1994 година, като смъртта й е обявена за самоубийство. Обстоятелствата обаче са странни – намерена е с пистолет в ръка часове след като претърпява необичайна автомобилна катастрофа, в която е счупен носът ѝ. Платинената блондинка е известна като гадже на редица големи музиканти, сред които Слаш и Били Айдъл.

Отровена боа констриктор


Това е един от най-странните и пропити с черен хумор случаи в порноиндустрията. През март 2011 година, при снимки на израелски порнофилм, в „любовната игра” е използвана и боа констриктор. Змията обаче се „превъзбужда” и ухапва актрисата, с която трябва да „прави любовната игра”. За огромно нещастие на боата тя избира за своя цел напомпаните със силикон гърди на актрисата. Това е фатално за влечугото – то умира от силиконово натравяне.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com