Сталоун: Тъгата е като вирус

9894
Сталоун: Тъгата е като вирус

Холивудският актьор Силвестър Сталоун призна, че мъката му по покойния му син Сейдж е като "вирус, който се връща обратно непрестанно."

36-годишният син на здравеняка бе открит мъртъв в дома си в Холивуд Хилс през юли м.г.. Съдебен лекар от Лос Анджелис по-късно определи, че смъртта на Сейдж е настъпила след силен сърдечен удар, предаде БГНЕС.

Трагедията покоси сърцето на звездата от "Непобедимите", който в интервю през тази седмица разкри, че умът му продължава да бъде обладан от тъгата.

"От време на време се разпадам на парчета. Просто се случва. Това е цикъл, с който трябва да се справя. Като вирус, който се връща непрестанно", коментира Слай.

"Човек минава през много мислене при такива периоди. Но в крайна сметка осъзнава, че не може да направи много по въпроса и си прощава... Тогава минава през друг цикъл, в който не може да си прости. И така отново и отново, и отново... Това е нещо, което продължава дълго. Дори не мисля, че изобщо някога свършва".

Редактор: Десислава Симова

Бившата на Сталоун иска контрол над имуществото на Сейдж

Отново се заформя скандал в семейство Сталоун. Оказва се, че бившата съпруга на Силвестър Сталоун иска да контролира имуществото на по...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Шоубизнес