Стани част от най-мащабния фестивал Tomorrowland

113192
Стани част от най-мащабния фестивал Tomorrowland

Радио NOVA, ефирното радио в България, което традиционно подкрепя местната електронна сцена и излъчва пряко и ексклузивно партита от най-горещите точки в цял свят, ще направи българската публика част от най-мащабния DJ фестивал - Tomorrowland в Белгия.

За девети път най-големите световни диджеи ще пускат в красивата местност в град Бом, Белгия. Тази година в трите дни на събитието ще се включат 420 артисти на 15 сцени, с впечатляващи приказни декори и визуални ефекти. Билетите за фестивала се продават за секунди, а сред публиката - има хора от повече от 200 националности. Това прави фестивалът безспорно най-голямото международно събитие за електронна музика, а радио NOVA ще направи слушателите си част от него чрез прякото му излъчване в ефира си!

Музите си тръгнаха от Созопол, започна друг фестивал

С връчване на големите награди и няколкочасова програма от пъстри изпълнения завърши Международниятфестивал на изкуствата „Музите...

Участие в него тази година ще вземат Armin van Buuren, Carl Cox, Eric Prydz, Sven Vath, Loco Dice, Tiesto, Avicii, Richie Hawtin, David Guetta, Axwell, Jamie Jones, а българското присъствие идва с DJ KiNK.

Радио NOVA ще излъчи на 101.7 FM в София и онлайн на www.radionova.bg най-интересното от Tomorrowland в петък 26. 07, събота 27. 07 и неделя 28. 07 от 20 ч.

Повече детайли очаквайте в ефира на радио NOVA и на официалната Facebook страница. JUST LISTEN!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com