"Столичани в повече" тръгва от 7 март, Чеканови и Лютови се помиряват

17323
"Столичани в повече" тръгва от 7 март, Чеканови и Лютови се помиряват

На немислими до момента ситуации между Чеканови и Лютови ще станат свидетели зрителите на "Столичани в повече". Двете семейства ще празнуват заедно рожден ден, ще си разменят комплименти, ще кроят общи планове за бъдещето. Как е възможна тази драстична промяна в отношенията между двете вражески фамилии – това ще стане ясно в новите епизоди на хитовия сериал, които се завръщат на 7 март от 21,00 ч по бТВ, предаде АСН.

Любовта и последиците от нея отново ще определят голяма част от ежедневието на героите. Йовка ще разбере, че е бременна от Радко и ядосано ще му съобщи новината.

За сина на Рангел това разкритие ще дойде като гръм от ясно небе и коренно ще промени възгледите му. Той ще предприеме действия, които ще доведат до сериозно объркване дори най-близките му хора, а едно необмислено решение ще застраши живота му. 

Чувствата на Пацо към Гълъбина ще стават все по-силни, а идеите му за ухажване – още по-оригинални и комични. Кръчмарят ще стигне толкова далеч в постъпките си, колкото никога не е вярвал, че ще има смелостта да отиде. Пацо ще направи нещо немислимо, за да бъде с любимата си жена. Какво е то, зрителите ще разберат в новия сезон на "Столичани в повече" – от 7 март.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com