Строят мини град за Depeche Mode

6617
Строят мини град за Depeche Mode

Невиждано за родните мащаби шоу ще се състои на столичния стадион "Локомотив" в изборния 12 май. Вече започна строежът на сцената за Depeche Mode, които изнесоха първия си концерт у нас именно тук.

Култовото британско трио обещава уникално изживяване за своите фенове, които нямат търпение да ги видят отново у нас, съобщават организаторите на мегашоуто от София Мюзик Ентърпрайсис.

Depeche Mode обявиха групата, която ще ги подгрява

Триото от Есекс F.O.X официално е избрано за подгряващата Depeche Mode група в европейските държави, включени в тазгодишното им турне, ...

В бекстейдж зоната зад сцената на стадион "Локомотив" ще бъде изграден един мини град. Там ще са разположени помещения за хранене, професионално оборудвана кухня, гримьорните на музикантите и стаи за почивка на целия екип.

Дейв Геън, Мартин Гор и Анди Флетчър ще разполагат със собствени гримьорни с големина осем на шест метра. Задължително условие е една от стените във всяко помещение да е изцяло в огледала от пода до тавана. Гримьорните ще са обзаведени с мека мебел и дебели килими. Depeche Mode пристигат със собствен кетъринг екип от шест готвача и обслужващ персонал, който ще се грижи за кулинарните им желания.

Входовете на стадион "Локомотив" в деня на концерта ще бъдат отворени в 17.30 часа. Движението по бул. "Рожен" ще бъде ограничено няколко часа преди това и до полунощ на 12 май. Триото от Есекс F.O.X, което ще подгрява Depeche Mode, ще се качи на сцената в 20.00 часа. Очакванията са Дейв, Мартин и Анди да се появят около 21.00 часа, като шоуто им ще продължи повече от два часа.

София е четвъртата спирка от стартиралото на 4 май европейско турне на Depeche Mode. Интересът към него е огромен и това принуди групата да добави още дати. Така първите им зрители бяха в Ница, на 7 май ги аплодираха в Тел Авив, а на 10 май е концертът им в Атина. След няколко месеца обиколка из Европа, култовите британци ще зарадват и феновете си в Америка, като първия им концерт е на 22 август в Детройт. През ноември стартира нов тур из Стария континент, който ще продължи до февруари 2014.

Концертът на Depeche Mode няма да се отменя заради изборите

Няма пречка обявените за 12 май парламентарни избори и дългоочакваният концерт на Depeche Mode в София да са на една и съща дата, зая...

Depeche Mode се очакват да пристигат у нас на 11 май, но къде ще отседнат се пази в пълна тайна. Билетите за концерта им на цени от 50 до 130 лева все още могат да бъдат закупени от всички каси на Тикетпро в страната.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com