Тайните сватби на звездите

43822
Тайните сватби на звездите

Малко преди настъпването на новата година, медиите отвъд Океана гръмнаха с новината, че звездата от "Титаник", актрисата Кейт Уинслет, е сключила брак за трети път. Този път щастливецът е племенникът на милиардера Ричард Брансън, Нед Рокенрол. Чаровната англичанка и милиардерският племенник са двойка от около година, но през лятото обявиха годежа си, а през декември са минали и под венчило. По непотвърдена информация се смята, че сватбената церемония се е състояла на "фаталната" дата 21 декември в Ню Йорк. Говорителят на актрисата разкри, че събитието се е провело в тесен кръг, като сред присъстващите са били двете деца на Уинслет и близки приятели на двойката. Поредната тайна сватба в Холивуд обаче ни накара да направим списък с 5-те най-мистериозни венчавки на известни личности.

5. Марк Зукърбърг и Присила Чан

Skyfall спечели над $1 млрд.

"007: Координати Скайфол" стана първият от поредицата, който преминава бариерата от един милиард долара в световния бокс офис, предаде ...


Създателят на социалната мрежа „Фейсбук” не сподели информация за предстоящата си сватба с нито един от хилядите си приятели. Благодарение обаче именно на социалната мрежа стана ясно, че господин Зукърбърг е сключил брак с дългогодишната си приятелка. Двойката съобщи на целия свят за женитбата си, като смениха статуса си във „Фейсбук” на „женени”. По-късно се оказа, че двамата са се врекли във вярност в задния двор в имението на Марк в Пало Алто. Младоженецът е поканил само най-близките си приятели и роднини, като им заявил, че организира парти по случай дипломирането на Присила. Изненадата на гостите била огромна, когато разбрали, че всъщност присъстват на сватба. Няколко месеца след щастливото събитие, младото семейство публикува снимка от сватбения си ден на страницата на Марк във „Фейсбук”.

4. Даниел Крейг и Рейчъл Уайз


Бум на сватбите на 12.12.2012?

Вече се превърна в традиция да има бум на сватби в дните, в които датата, месецът и годината се повтаря едно и също число - т.нар. "маг...

Екранният агент 007, Даниел Крейг, изглежда е прихванал част от тайнствеността на своя персонаж, защото през 2011 година актьорът сключи брак с приятелката си Рейчъл Уайз без никой дори да подозира. Двамата се запознават в началото на 2011 година, когато снимат заедно общия си филм „Къща на мечтите”. След няколко месеца тайна връзка, двамата актьори се вричат във вечна вярност на скромна церемония в кметството на Ню Йорк. На сватбата са присъствали само синът на Уайз от предишен брак, дъщерята на Крейг от първата му съпруга и двама свидетели. Няколко месеца след тайната венчавка, агент 007 лаконично заяви пред медиите, че не вижда причина да споделя толкова лично събитие, каквато е сватбата му, със своите почитатели. Актьорът отсече, че в момента е влюбен и щастлив, като смята, че тази информация трябва да е достатъчна на неговите фенове.

Научете останалите в нашия женски сайт iWoman.bg.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com