Танцувай салса със звезди на Summer Salsa Fest

6003
Танцувай салса със звезди на Summer Salsa Fest

В продължение на три дни Варненският свободен университет "Черноризец Храбър" е домакин на "SUMMER SALSA FEST". От 9 до 11 август - в разгара на сезона на горещите страсти и безкрайните плажни партита в университетския комплекс ще бъдат изградени открити сцени, които ще накарат посетителите да усетят магията на салсата.

В програмата ще вземат участие петкратните световни шампиони Адриан и Анита, както и магнетичният Алфредо Торес, асъщо и Памбос, Раул Торес, Мигел Родригес и почти всички салса звезди на България.

“VS” Dance с танцов спектакъл в София

Събитието, което ще ни зареди с нови сили и енергия за лятото се организира от „VS” Dance и ще се проведе на 19-ти юни от 1...

Официалното откриване на фестивала е в петък 9 август от 20:00 часа със специален уъркшоп по акробатични танци.

Вторият летен салса фестивал е посветен на карибските танци Организатор на събитието е танцова школа "МалаМбо" с ръководители Мартин Бозуров и Мария Лилянова, възпитаници на ВСУ в магистърска програма "Хореографска режисура на съвременен танцов театър и арт мениджмънт". Партньори на танцовата фиеста са Варненският свободен университет и Община Варна.

Трите дни на открито ще предложат на посетителите забавна танцова програма, уроци за начинаещи и напреднали, горещи латино ритми и много добро настроение.

Елате, за да се докоснете до звездите и да се забавлявате с тях – те ще бъдат част от партитата, шоу програмите, уроците и плажните фиести.

Танцът на робота- човек

Танцът, за който ще ви разкажем, е гледан над 4 милиона пъти в YouTube! 38-годишния Кеничи Ебина спря дъха на публиката и журито в пред...

Елате, за да изпитате автентичната латино емоция, чийто дом и това лято е Варненският свободен университет!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com