Том Круз драстично губи килограми

25955
Том Круз драстично губи килограми

Проваленият брак на Кейти Холмс и Том Круз определено не се отразява по еднакъв начин върху живота на звездите. Разводът донесе на Кейт мечтаната свобода и спокойствие, а Том... той топи килограми със страшна скорост.

Холивудският актьор бе видимо позаслабнал само 3 седмици, след като стана ясно, че Холмс е напуснала семейното им гнездо. Оказва се, че след официалното финализиране на развода, Том е започнал драстично да губи все повече килограми.

Имало ли е кастинг за жена на Том Круз?

Том Круз упорито отрича слуховете, че сциентолозите са организирали своеобразен "кастинг на булки" преди да се ожени за Кейти Холмс. ...

Подобно на своя колега Матю Макконахи, който също се стопи, но не заради семейни проблеми, а заради нова роля, 50-годишният акьор от „Мисията невъзможна” прилича на собствената си сянка, предаде Дейли Мейл. Изпитият Круз бе забелязан, когато през уикенда пристигна в един от лондонските театри, за да гледа постановката на Уилям Шекспир „Ричард III”.

С прилепнала бяла тениска и дънки в цвят индиго, звездата определено не успя да прикрие видимата загуба на килограми.

Е, мускулите на екшън героя все още са си на място, но фигурата му е доста по-тънка и определено поставя въпроса – дали Том не е жертвал килограмите си в битката за разбитото си сърце.

Том Круз "позлатил" Кейти Холмс по време на брака

Холивудската актриса Кейти Холмс нямала никакво желание да се бори за състоянието на вече бившия си съпруг Том Круз. По време на брака ...

Въпреки че не свали дежурната усмивка от лицето си, Круз изглеждаше преуморен, сякаш някой е изсмукал живеца от тялото му.

Редактор: Калина Здравкова

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com