Том Круз в кожата на различния екшън герой "Джак Ричър"

10234
Том Круз в кожата на различния екшън герой "Джак Ричър"

Смел, силен, справедлив, харесван от всички – това са само част от характеристиките, които най-често описват персонажите на Том Круз. Какво ще кажете обаче, да се запознаете с един различен герой в лицето на легендарния екшън актьор? Той няма мобилен телефон, нито имейл адрес. Плаща само в брой. Той е аналогов тип в дигитална ера и никак не се вписва в рамките. Той е Джак Ричър и ще можем да го видим на голям екран в деня на световната премиера - 21 декември, когато ще стартират предпремиерните прожекции у нас.

Отложиха премиерата на "Джак Ричър" заради кървавата сеч в Нютаун

Гигантът Парамаунт Пикчърс взе решение да отложи премиерата на филма "Джак Ричър" с участието на Том Круз заради кървавата сеч на дец...

"Хората гледат на нещата през цветовата призма на своя живот, но Джак Ричър върши всичко както на нас понякога ни се иска. В известен смисъл той е Мръсния Хари, Джеймс Бонд и Джоузи Уелс", коментира Круз.

“Повечето от героите, които Том е свикнал да играе в киното са обикновено хора под голямо напрежение, мотивирани от преследване на целта в сюжета. Ричър е човек, който никога не изживява напрежение, той остава събитията да отидат при него. Когато пообщуваш по-дълго с Том, си даваш сметка, че той е много повече като Ричър“, коментира режосьорът на лентата Кристофър Макуори.

"У Ричър ми харесва това, че е напълно уверен и уравновесен човек, чувства се добре като самотник. Най-характерно за него е, че вярва в себе си и е в тон със средата си. Онова, което бе наистина вълнуващо за мен, бе да поставим Том в роля, където играе някой по-близък до него самия, по-овладян, по-релаксиран, по-симпатичен. При Ричър се стремяхме не към наситени краски, а по-скоро към умерени естествени реакции."

 

Том Круз стъпи на червения килим за премиерата на Джак Ричър в Лондон

На бляскаво събитие в Лондон един до друг застанаха звездните имена от екипа на криминалния екшън Джак Ричър. Том Круз се появи на че...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com