Този петък смазваща нощ в Club Mania

5133
Този петък смазваща нощ в Club Mania

На 9 август (петък) Renesanz са подготвили поредната незабравима техно нощ в Club Mania със специални гости едни от най-горещите имена на сцената: създателите на най-култовия лейбъл в момента - Italo Business – Dandi&Ugo, половинката от звездното диджей дуо Kraemer&Niereich - австриецът Niereich и вечният №1 в класацията на Beatport - италианецът Alex Di Stefano.

Диджейската кариера на Dandi&Ugo стартира в началото на 90-те, когато те започват да правят партита в родния си край, а именно курортните клубовете по адриатическото крайбрежие. След десет години прекарани зад пулта, двамата решават да се насочат към продукция на собствени парчета.

Сам Дивайн зарежда с британски хаус на Bedroom Beach

Жена диджей? И още как. Че и добра на всичкото отгоре. Само за няколко години Sam Divine пробива на международната сцена и бързо се пре...

В началото синглите на Dandi&Ugo привличат вниманието на най-престижните италиански лейбъли, но скоро започват да издават за най-важните компании в Европа, а диджеи от ранга на Richie Hawtin, John Acquaviva и Mauro Picotto редовно включват техни тракове в сетовете си. През 2006 заедно с Alessandro Piatto правят най-важната стъпка в кариерата си – откриват Italo Business Records, който за разлика от повечето лейбъли по това време, освен в издаването на винил, се фокусира и върху солидното интернет присъствие, дигиталните даунлоуди и включва букинг агенция.

Концепцията на Italo Business се оказва толкова успешна, че лейбълът вече е считан за една от повратните точки на стила, а звукът му бележи началото на новата вълна в техното. Едни от безспорните звезди на Italo Business вече са Kraemer&Niereich, половинката от които - австриецът Niereich също ще гостува в Club Mania.

Niereich е роден през 1981, но пък има завидно CV – правил е ремикси за имена като Space Djz и Chris Hope&Andre Walter, свири редовно в клубовете Tresor (Берлин) и U60311 Frankfurt Las Dalias (Ибиса), както и на Amsterdam Dance Event и най-големите немски фестивали Mayday, Ruhr in Love и Nature One.

Албумът му "Brett", издаден като част от продукцията на Kraemer&Niereich, пък поставя съвсем нови стандарти в техно музиката. Третият гост на партито – италианецът Alex Di Stefano също не е случаен – продукцията му има безпрецедентен успех в най-големия онлайн музикален магазин за електронна музика Beatport, като всеки от релийзите му без значение на псевдонима или музикалния стил се озовава под номер едно в класацията за даунлоади. Все пак Alex Di Stefano прави електронна музика от 1994 и след няколко по-комерсиални денс хита се насочва към значително по-тежки парчета, които веднага привличат вниманието на големите в стила. В резултат Alex Di Stefano е ремиксирал имена като Umek и D-Unity и е бил съпорт диджей на Richie Hawtin, Dubfire, Tocadisco, Marco Bailey, Christian Smith, James Zabiela и много други. От българска страна зад пулта ще са Balthazar&Jackrock от Renesanz, Vladin&BD от Beast Factory, както и DJ X.

Топлес диджейка миксира на бургаския плаж

Гола диджейка със съвършено тяло ще миксира на 7 август на северния плаж в Бургас. Култовата дама, която знае как да повдигне градуса щ...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com