Трима се борят да останат в Музикална академия

114334
Трима се борят да останат в Музикална академия

Тази вечер в МУЗИКАЛНА АКАДЕМИЯ трима артисти ще се борят за оставане в шоуто. – Неделяна , Любен и Коцето Калки. Всеки от тях ще изпее по една песен в дует заедно с колега от неговата група. Журито има право да спаси един от тях. Другите двама ще продължат състезанието с второ изпълнение, а който ще бъде елиминиран и ще напусне академията ще зависи само от зрителския вот.

Неделяна и Любен са от групата на младите и непознати таланти. Неделяна бе номинирана от журито за изпълнието й на Мадона, а Любен бе номиниран от публиката за изпълнението му на Оейзис.

Стенли пее на италиански в Музикална академия

В петък, 4 октомври, предстои първият концерт на Музикална академия, на който ще видим представянето на 14-те участници. Трима от тях...

Любен е сред най-активните участници в академията. Вечният бунтар е сред най-темпераментните музиканти в къщата. Той е сред фаворите на Дичо, който в рамките на академията играе ролята на негов ментор. Любен е обвиняван за това, че е твърде агресивен в къщата и че злоупотребява с алкохола. Неговата приятелка Сияна, която е танцьорка, го защити в ефира на телевизията и заяви, че вкъщи той е кротък като пухкаво зайче. След последното си изплънение Любен изпадна в нервна криза и обвини за фалшивото си пеене екипа на шоуто като твърдеше, че е имала технически проблем в слушалките. Според неговите колеги той е добър китарист, но тази вечер той има втори шанс да докаже, че е и добър вокал изпълнител.

Неделяна/Нел/ е чаровница на сцената. Преди влизането си в академията е пяла предимно по клубове, затова участието и в МУЗИКАЛНА АКАДЕМИЯ за нея шанс да се качи на голямата сцена.

Коцето Калки е утвърден изпълнител. Той прие изключително спокойно номинацията му от младия Любен и го успокои с думите, че той обича да се изявава на сцена и няма нищо против да го прави често, дори и това да е на елиминации.

Кой с кого ще пее тази вечер и дали изборът на музикантите е чисто професионален или се базира на лични отношения предстои да видим в ефира на TV7 от 19,30 часа.

Лора Караджова напусна "Музикална академия"

Лора Караджова е първият изпълнител, който напусна "Музикална академия". Тя се изправи срещу Петя Буюклиева и Любен Христов. Фънки, Г...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com