Тризначките: Боби иска да ни напляска

22507
Тризначките: Боби иска да ни напляска

Вчера бе поредна вечер на номинации в Къщата на Big Brother All stars и омразата между Тризначките и Стойка избухна с нова сила.

Първа пловдивчанката нападна трите сестри, а те подобаващо й отвърнаха на "удара". Стойка заяви, че номинира Тризначките най-вече заради Любов.

Пацо отново напусна Биг Брадър, този път завинаги

Панайот напусна къщата на Биг Брадър, но този път завинаги. Зрителският вот реши, че Пацо Бекъма от Гълъбово трябва отново да бъде изго...

"Тя обвини цялата Къща, че сме откраднали пръстена й и ни заплаши с адвокат. Любов нямаше доблестта, честта и смирението да застане пред всички и да ни се извини. Тя ежедневно посочва на съквартирантите вратата, казвайки, че тази Къща е нейна. Тя не е спечелила предаването преди години, защото много хора са я харесвали – както твърди тя. Тогава спечелиха трите, не само Любов. Не е нормално да смяташ себе си за гений, да се смяташ, че си нещо над другите. Тя ни провокира ежедневно в Къщата", мотивира се Стойка, цитирана от БЛИЦ.

От името на Тризначките Любов върна топката на Пипирудата:

"Отговаряме на лошото не с лошо. Номинираме първо Стойка за това, че тя е злобна, агресивна и на моменти погледът й е нещо страшно. Тя е брутално нагла. България, моля ви се, приберете психопатката от Къщата! Тук идва психолог и не можа да й помогне. Тази жена е полудяла, откачила е от яд, че ние трите живеем тук", заяви Любов и допълни: "На тези години не можеш да си позволиш да изпадаш в такива истерии".

Втората номинация на Тризначките бе за ръгбиста Боби. Любов сподели:

Тризначките към Стойка: Беше с лека шизофрения, сега си с тежка

Пореден скандал се разрази в къщата на Биг Брадър All Stars. Словесната схватка се разрази между тризначките Вяра, Надежда и Любов и "п...

"Когато той се напи, аз се притесних. Цял ден го нямаше и си помислих, че няма да се прибере в Къщата. Плюс това подтиква и младото поколение да пие. Подтиква и Стойка на агресия и мисля, че до края на престоя си Борислав иска да ме напляска. Мисля, че и двамата със Стойка ще ни напляскат", допълни Любов.

Редактор: Десислава Симова

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com