"Ужасът да живееш с инфлуенсър" - вижте разказа на един нещастен съпруг

6566
"Ужасът да живееш с инфлуенсър" - вижте разказа на един нещастен съпруг
Снимка: iStock

Щастливият брак се гради на много търпение и компромиси. Уви, генерално хората са станали по-нетърпеливи и по-непостоянни и може би затова бракът като институция бавно започва да губи от своята стойност.

И все пак още има хора, които вярват в сключването на брак и обричането на един човек. Точно такъв романтичен мъж разказва своята тъжна история в популярната социална мрежа Reddit. Той е женен за инфлуенсърка и въпреки че много я е обичал, вече не може да понася реалността и е подал документи за развод. Следва неговата история, която ще озаглавим простичко:

Ужасът да живееш с инфлуенсър

"Напуснах жена си, защото ми омръзна всичко в живота ми да пасва на нейната "естетика".

Знам, че звучи като тъпа причина да разтрогнеш брака си, но търпях твърде дълго и вече приключих.

И двамата с жена ми сме в 30-те си години. Имаме дъщеря. Жена ми винаги е държала на красивото, но положението никога не е било толкова зле. Преди тя просто искаше всичко да изглежда добре, когато някой ни дойде на гости, например.

След това направи Instagram страница за майки и натрупа огромен брой последователи - около 400 000. Откакто страницата ѝ доби популярност, имам чувството, че не живея в къща, а в Instagram фото студио. Забранено е да има каквото и да е доказателство, че някой действително живее вкъщи. Жена ми дотолкова се е вманиачила всичко да изглежда перфектно, че вече не изпитва никакво удоволствие от почти нищо.

Когато дъщеря ни направи първите си самостоятелни крачки, жена ми вдигна скандал, защото бях оставил чашата си на масата зад нея и на видеото "се виждала само чашата". Съпругата ми беше бясна, че трябва да коригира видеото, което е заснела. Нарече ме егоистичен глупак, защото оставих чашата си на масата, за да се насладя на прохождането на детето ми.

Детската стая е цялата в бежово и кремаво, почти няма играчки, което беше ок, докато дъщеря ни беше малка, но тя расте. Жена ми отказва да купува каквито и да било играчки, които не "пасват" на естетическите ѝ разбирания. Преди време майка ми заведе внучка си в един магазин и ѝ даде да си избере играчка. Тя си избра една къща за кукли от едно детско филмче, което гледа и обожава. Жена ми каза, че куклената къща трябва да остане в дома на майка ми, защото у нас няма място (място има предостатъчно!).

Съпругата ми е убедена, че я напускам заради друга жена. Мисли си, че имам любовница. Просто не мога повече да живея в музей, в който не мога да пипна или да преместя нещо. Предложих ѝ да потърси професионална помощ, но тя категорично отказа. Е, това е краят."

Както става ясно, една обсесия може да разруши всичко, дори и успешния брак. Затова - бъдете по-малко инфлуенсъри и повече хора.

А кои са 10 от най-значимите акаунти в Instagram? Научете тук!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ШОУБИЗНЕС:

Над 400 костюма са облечени досега в Dancing Stars

Кой известен режисьор участва в кампанията на Байдън

Кои са най-щедрите знаменитости в света

Готова е да разкаже всичко: Дженифър Анистън пише мемоари

Осъдиха Бритни Спиърс да плати над 2 милиона долара на баща си

Шакира разкри как е успяла да преодолее Пике

Излезе първият трейлър на биографичния сериал за Карл Лагерфелд (ВИДЕО)

Нана се завръща от Америка заради "Съдебен спор"

Дъщерята на Фънки скандализира с поп-фолк визия (СНИМКИ)

Силвия Кацарова отбеляза 70 години: Скъпи наборки - стягайте се!

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com