Уникален боди пейнтинг

33084
Уникален боди пейнтинг

В съботната вечер Бар Кубо във Варна беше домакин на най-цветното лятно парти. Палитрата от музика и цветове бе организирана от парти уиски № 1 в света J&B, а основните виновници за това бяха два тандема от изключително талантливи артисти.

Най-голямото суинг парти с Миленита, Funky Miracle и The Smugglers

С първи по рода си съвместен лайв на открито Миленита, Funky Miracle и The Smugglers Collective ще взривят Маймунарника на 4 септември....

За пълното преобразяване на гостите и танцьорите отговорни бяха европейските и световни шампиони по боди пейнтинг Мирчо Мирчев и Милена Кошутанска. Съчетанието от цветове и форми, приели извивките на тялото, оцветиха нощта в една нова реалност. Изкушени от уникалните произведения на изкуството върху човешкото тяло, десетки гости на партито на J&B направиха своя безплатна светеща на UV светлина татуировка.

За цветния и позитивен заряд на партито своя принос дадоха и чуждестранните артисти – диджей Mr.Dero и МС Klumzy Tung. Умело жонглирайки с бийтове, скречове, ритми и рими, те оставиха без дъх публиката, карайки я да танцува до изгрев слънце.

Бъди цветен с DJ Mr. Dero и МС Klumzy Tung

На 24 август парти уиски № 1 в света J&B е подготвило най-цветното парти изкушение за варненци. Специално за събитието в Бар Кубо з...

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com