Ваня Щерева се съблече по бански на 50 (СНИМКА)

30872
Ваня Щерева се съблече по бански на 50 (СНИМКА)
Снимка: Instagram

Не е тайна, че през последните години Ваня Щерева беше качила няколко излишни килограма. Сега 50-годишната певица се похвали, че е успяла да се втали, като се съблече по бански. Звездата сподели снимка в Instagram, на която с гордост демонстрира новата си фигура, облечена в жълт бански.

"Преди в никакъв случай не бих пуснала такава снимка. Сега, след като обявих битката ми с килограмите, що не? На средата съм. Търпение и работа - и следващата снимка по бански след месец. Да видим к'во става. Засега това е положението", написа Щерева в социалната мрежа.

ВИЖТЕ СНИМКАТА ТУК!

Миналата седмица тя написа емоционален пост, в който обясни за битката си с килограмите и през какво преминава в момента.

"По едно време бях загубила смисъла. Единственият източник на щастие ми беше храната. И така, месец след месец тъпчене, един ден се качих в трамвай. Сигурна бях, че широката тениска прикрива корема ми. Обаче момчето скочи от седалката и ми предложи своето място. Отказах, но той: „Седнете, седнете, вие в това положение...“ Първа червена лампа. След Великден тръгнах да излизам, ами нямам какво да облека. Нищо не ми стои добре. Викам си, я тука едно шалваресто трикотажно панталонче. Преди като го обувам – скачам в него. Сега едвам го нахлузвам – клин! Не излязох. Цял следобед плаках. Жестоко депресе. После още седмица си доядох всичките пържени картофи на света, и взех решението. Сега, вие ще кажете, изглеждаш супер, не се прави. Точно така – правя се, само че се правя, че изглеждам супер. Всички си публикуваме снимките, на които най-много се харесваме. Пък и аз знам как да застана, че да изглеждам слаба. И приятелите, дето ме снимат, знаят да хванат подходящия ъгъл. Понякога, ако се харесвам в лице, пък тялото зле, има си програми, знаете, обирам оттук – оттам. Суетата ми е в повече, да. И понеже това е неизкореним факт, реших да се обадя на Ангелос и да подновя тренировките си по кросфит. Той ми състави и хранителен режим. Спазвам стриктно. Имах само един чийт-дей, че племенницата женихме, ама и на сватбата не прекалих. 10 дни изминаха от началото на битката за новото ми „Аз“. 5 килограма надолу. Радвам му се на това моето тяло, как слуша, как не ми се опъва... Но мозъкът е по-важен, решението, целта. Днес бях много недоспала, супер ми беше зле, на косъм бях да се обадя и да кажа, че няма да отида на тренировка. Ама ми беше неудобно от треньора и отидох. Толкова не съжалявам, така се радвам на кантара, който всеки ден сочи по-ниски цифри... Та защо ви го разказвам това? Е така, фукам се, че побеждавам себе си, баничките и пържените картофи. Много ми е щастливо от тази битка и все по-силна спортна злоба ме тресе. И се кефя, че пускам снимки без обработка, точно така, както Ангелос днес ме е заснел в залата – умрело куче. На снимките ясно се вижда как вече не съм толкова „бременна“. Благодаря ти, тренер, че ме юркаш така. Без теб не бих се справила."

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ШОУБИЗНЕС:

Холивуд ужасен след отмяна на присъдата на Уайнстийн

Колко точно са близки Мистър България и Виолета от "Игри на волята"? (СНИМКИ)

Надежда от "Ергенът" е в болница (СНИМКА)

Кание Уест отваря собствено порностудио

След подъл женски номер: "Ергенът" напусна още една дама (СНИМКА)

Невиждано: Шеф Виктор Ангелов напусна Hell's Kitchen (ВИДЕО)

Продават любимите дрехи на Вивиан Уестууд за благотворителност

На коктейл без грим в "Ергенът". Ето какво предстои тази седмица (СНИМКИ)

Глория претърпя инцидент. Вижте какво се e случило (СНИМКИ)

Емилия каза истината за отношенията със съпруга ѝ Жорж Башур

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com