„Ветеринар на хълма“ по VIASAT NATURE ще бъде коментиран от софийската клиника „Добро хрумване“

11168
„Ветеринар на хълма“ по VIASAT NATURE ще бъде коментиран от софийската клиника „Добро хрумване“

Поредицата на Viasat Nature проследява битките за живот в малка ветеринарна клиника в Лондон и ще се излъчва всеки четвъртък. Всеки от 10-те епизода ще бъде коментиран от Д-р Мила Бобадова от клиника „Добро хрумване“

Запознайте се с ветеринаря Д-р Скот Милър - сърдечен, грижовен и напълно отдаден на своите пациенти. Поредицата "Ветеринар на хълма", която дебютира днес по VIASAT NATURE, е проникновен поглед към успехите и проблемите на малката му практика.

Viasat NATURE ще има още един гост – онлайн на Facebook страницата Добре познатият български ветеринар Д-р Мила Бобадова ще дава своето експертно мнение за случаите на д-р Милър при всеки епизод на страницата на своята Ветеринарна клиника "Добро хрумване". Следете я, за да научите кое е общоприета практика, кое би могло да се случи по друг начин и дали у нас е по-различно.

В пилотния епизод на 16 февруари с повторение на 19 февруари от 14:55 Д-р Скот се изправя срещу страшен здравословен проблем - зайче с криви зъби, което се нуждае от помощ. Най-старият пациент на клиниката, пък минава през тежка операция.

„Ще се запознаете с метода „Покажи си всички зъби!“ и ще посетите уъркшоп „Издаване на адски звуци“, пише Д-р Мила Бобадова. „А всъщност ще видите как всички ги е страх. Бам Бам се страхува от лекарите. Лекарите се страхуват от Бам Бам. А стопанката я е страх за Бам Бам, защото го обича безрезервно.“

Разположена в покрайнините на Лондон в тихия квартал Ричмънд, ветеринарната клиника на „Ветеринарят на хълма“ д-р Милър предлага най-добрата грижа. Поредицата ще проследи реални случаи на Д-р Милър в хода на 10 епизода, излъчвани премиерно в четвъртък от 20:00 часа с повторение в неделя от 14:55 по VIASAT NATURE.

Клиника „Добро хрумване“ в София e създадена през 2005 г. от Д-р Мила Бобадова и Д-р Влади Кирилов, за които можете да прочетете повече ТУК! 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com