X
 
 

Волен Сидеров: Мария Игнатова е проститутка, Борисов плаща на Халваджиян

91468 55
Волен Сидеров: Мария Игнатова е проститутка, Борисов плаща на Халваджиян
Долни и подли измекяри като тези от „Господари на ефира” се гаврят с „Атака”. Това обяви председателят на партията Волен Сидеров в предаването си „Студио Атака” по партийната си телевизия „Алфа”.

„Там има една проститутка, която беше играчката на най-различни мутри през годините. Мария Игнатова се казва, която сега се опитва да иронизира нашето поведение”, каза Сидеров. „Сега се опитват да се гаврят и да иронизират това, че колегите ми сложиха някакъв плот от маса, да ме предпазват, който аз непрекъснато избутвах, и им казах, че не искам да ме предпазват и че няма нужда от това, че искам да говоря на тези, макар че срещу себе си виждах море от агресия и злоба”, добави още той.

„Зад това нещо стои лицето Магърдич Халваджиян, който е продуцент на предаването „Господари на ефира”, който сега се гаври по поръчка на Бойко – там се плаща яко, и се гаври с нещата, които стават на улицата", продължи Сидеров. Той заяви, че ще се разправя в съда с всички, които се подиграват с политическата му партия.

Волен Сидеров коментира, че протестите били инспирирани от Иван Костов, а на митингуващите плащал Румен Николов – Пашата.

Приятелят и колега на Мария Игнатова бе изненадан от думите на Сидеров. Димитър Рачков заяви, че "Господари на ефира" ще излезе с официално изявление по случая, а с Волен ще се видят в съда, пише БЛИЦ.

„БНТ, БТВ, Нова телевизия и Канал 3 са телевизии на омразата. Те ви манипулират! Те работят за гражданска война и анархия! Превзети са! Те ви зомбират и сипват отрова в душата ви! Спрете да ги гледате и ще видите как ще ви се избистри картинката”, каза още Сидеров.

Ето и коментарът на Маги Халваджиян под статията в Агенция "ПИК" чрез Facebook профила му:


Actualno.com

Етикети: