Второ секс обвинение за Джон Траволта

13304
Второ секс обвинение за Джон Траволта
Адвокатът на актьора я квалифицира като „също толкова абсурдна и смешна” като първата

Адвокатът на холивудския актьор Джон Траволта съобщи за внесена втора жалба в Лос Анджелис, която го обвинява в сексуална агресия. Представителите на звездата в съда квалифицираха новината като "също толкова абсурдна и смешна", колкото и първата.

Вчера медиите разгласиха вестта за първото оплакване за сексуално посегателство, внесено от масажист, искащ от Траволта скромната сума от два милиона долара, съобщи БГНЕС.

Джон Траволта дарява самолет в памет на сина си

Джон Траволта ще дари самолет на американски музей в памет на покойния си син Джет, съобщи Асошиейтед прес. Актьорът, който е пилот...

Според жалбата на анонимния масажист, актьорът от "Брилянтин" и "Криминале" се е опитал да осъществи сексуален контакт със служителя, по време на сеанс на цена от 2 000 долара на час.

Адвокатът на звездата, Мартин Сингър, посочи, че вече е налице и втора жалба с подобно обвинение. И тя е била депозирана в съда в Ел Ей от същия адвокат от Пасадена. Но както и в първата, жертвата остава неидентифицирана.

"Втората жалба е анонимна и е също толкова абсурдна и смешна като първата", заяви защитникът на актьора. Той си обяснява втората жалба с факта, че първата няма как да издържи в съда, тъй като, ако се вярва на обвиненията, Джон Траволта трябва да е бил едновременно в Атланта и в Бевърли Хилс.

"Медиите съобщиха за присъствието на Траволта в Атланта, където работи върху филм", а в същия момент предполагаемата агресия е станала в хотел в Бевърли Хилс", допълни адвокатът.

Заловиха крадеца на автомобила на Джон Траволта

Полицията на Санта Моника, щата Калифорния, съобщиха, че са арестувани двама души, откраднали автомобил марка "Мерцедес-Бенц 280 Ес Е...

Редактор: Десислава Симова

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Шоубизнес