Забавлявай се с JOY Station

60566
Забавлявай се с JOY Station

Искате да се забавлявате? Искате да слушате любимите си изпълнители на живо? Падате си по билярд, снукър, джаги, дартс и електронни игри?

Новооткритият JOY Station в Студенстки град е отговорът на всички ваши желания и то на едно място. Това е развлекателен център на две нива.

Армин ван Бюрен на 3 сцени с 6-часов сет догодина

На 7-ми февруари 2014 г. диджей номер 1 в света Армин ван Бюрен пристига в България с най-мащабния проект правен някога от диджей&ndash...

На първо ниво се намира Бар-клубът на JOY Station, който е основна част от концертния живот на София с капацитет до 800 гости, което го прави една от най-големите клубни зали в града. Клубът е сцена за изява на български и международни музиканти. Всеки четвъртък в JOY Station има живи изпълнения, като веднъж месечно в клуба гостува и топ музикант от чужбина. В дните без концерти в бар-клуба гостуват DJ.

Голяма сцена, три видеоекрана, светлинни ефекти и професионалното озвучаване в залата са основа за провеждане на всякакъв вид събития и концерти.

На второто ниво е най-голямата боулинг зала в България с 20 писти, както и билярд, снукър, джаги, дартс и електронни игри.

На 17-ти октомври "Мастило" канят всичките си фенове в парти центъра, на 24-ти октомври предстои концерт на българската група "Аналгин", на 31-ви октомври на живо можете да видите Любо Киров, а от 21-ви до 25-ти октомври ще се състои Турнир FANTASTICO OPEN.

Задава се най-мащабният зимен Indoor Rock Festival

От 27 ноември до 1 декември в София, Пловдив и Варна за първи път ще се проведе Indoor Rock Festival – най-мащабният зимен рок фе...

Всички предстоящи събития следете ТУК.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com