Звездно отслабване

5022
Звездно отслабване

Съпругата на рап певеца Кение Уест, която се прочу благодарение на пищните си форми, изглежда доста отслабнала през последните две седмици. Тя не спира да известява последователите си в социалните мрежи на какъв етап е от дневния си режим.

„Ходихте ли на пилатес днес? Трудно е, но си заслужава.“

Спекулациите около отслабването на Ким Кардашиян започнаха със снимките за новия клип на певицата Фърги, със звучното име „M.I.L.F. $ “. Госпожа Уест споделя, че е тонизиращо да се подложи на режим.

Ким Кардашиян с открито писмо за голотата си

По повод последната разголена снимка, Ким Кардашиян написа писмо до всички, които съдят голотата и правото й на избор как точно да се с...

Очакванията са били тв звездата да загуби много повече от въпросните 7 килограма. Близък до нея човек споделя, че тя се е подложила на кардио тренировки по два пъти на ден и след това – пилатес, предаде Radioone.

Очевидно Кардашиян работи много усилено, но въпреки това има хора, които твърдят, че използва фотошоп, за да разкраси тялото си. Ким често публикува снимки от снимачната площадка на музикалния клип, за да покаже физическите си постижения.

Онлайн тя споделя: „Този път осъзнах, че е много по-лесно, когато всичко се отнася до храната. Аз определено работя по това как да се тонизирам, но и храненето е част от процеса.“

7 тренировки за корем за всеки ден от седмицата

Коремът при жените е една от най-проблемните зони за стягане и оформяне. Има и такива, които генетично трупат килограми на други места ...

„Тялото, след раждане! Приветствам това предизвикателство. Много е откачено да видите през какво минава тялото ви и на какво сте способни“, споделя Кардашиян в социалните мрежи.

Съпругата на Уест е много известна и с публичните гафове, които често прави. Преди няколко години, Кардашиян сподели в социалните мрежи снимка от фотосесия, на която е гола, а върху седалището й е поставена коктейлна чаша. Това я превърна в обект на подигравки от страна на медиите. Друга нейна издънка в социалните мрежи беше снимка на краката й след като е била на парти, докато беше бременна.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com