Звук и мултимедийни ефекти от чужбина за Solar Easter

4407
Звук и мултимедийни ефекти от чужбина за Solar Easter

На 3-и май Зала 1 на Интер Експо Център ще е домакин на традиционното великденско издание на най-добрия фестивал за електронна музика у нас Solar.

Специален гост на събитието ще е легендарният Richie Hawtin, артистът, който за последните 20 години e сред най-актуалните техно диджеи. Винаги различен и иновативен, всяко участие на Richie Hawtin има завършена концепция, която пренася публиката в неговото измерение. Именно това визуално и музикално пътуване ще усети публиката на Solar Easter.

Български фестивал представя родната култура в Турция

Български фестивал ще представи родната култура в Турция. Курортният град Аланя за втора поредна година ще посрещне гостоприемно изпълн...

Всеки елемент от партито ще е прецизно съобразен с минималистичната концепция на Richie от сцената, през осветлението до най-малкия детайл. Затова от чужбина ще бъдат внесени специални осветителни устройства, неизползвани до сега у нас. Организаторите от Yalta Club ще обработят цялата зала с акустични материали, които ще осигурят перфектния звук за качественото забавление. Звуковата система също ще бъде наета от чужбина, тъй като в България няма подобна техника, която да отговаря на изискванията на гостуващата звезда.

Освен с безспорната класа на Richie Hawtin, Solar Easter ще срещне родните фенове с още двама чуждестранни артисти, които определено има какво да покажат. Дъблинчанинът Гавин Линч, по-известен под музикалния псевдоним Matador, който от 2011 г. е част от звездната селекция в музикалния лейбъл на Richie Hawtin Minus. Креативността и страстта му към авторска музика са причината неговият live да е един от най-успешните електронни проекти днес. На сцената на Solar Easter българската публика ще посрещне за първи път и испанеца Paco Osuna, чиито пърформанси през последните 10 години присъстват в програмите на най-добрите клубове и фестивали в света. Българският представител на великденския Solar ще е резидентът на Yalta Club Liubo Ursiny.

В унисон с различната концепция на партито, организаторите на Solar Easter за първи път ще обособят backstage зона, която дава допълнително ексклузивно преживяване на родните фенове. Това ще е мястото, на което ограниченият брой притежатели на билети за тази зона ще могат да контактуват и да се забавляват с гостуващите артисти преди и след тяхната изява на сцената. Едновременно с това за тях ще бъде построен отделен бар, а билетът им дава достъп и до останалата част от залата.

Още изненади за всички гости са подготвили спонсорите на събитието - парти уиски № 1 в света J&B и Heineken. На специален бар J&B ще предлага парти коктейли, които хората освен, че ще могат да опитат, ще се научат и как да си ги приготвят.

В Троян започва пролетният фестивал на сливата

В Троян днес започва пролетният фестивал на сливата. Иновативното културно събитие е с 19-годишна предистория. Акцентът на пролетното и...

Билети за Solar Easter могат да бъдат закупени от мрежата на eventim.bg и на Белия бар в Yalta Club.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com