Голяма част от Шумен ще бъде без вода следобед

11481
Голяма част от Шумен ще бъде без вода следобед
Снимка: thinkstockphotos

Голяма част от Шумен ще е без вода този следобед, напомнят от ВиК-Шумен. Причината за това е извършване на профилактика на електросъоръженията от страна на "Енерго про", което ще доведе до спиране на помпите на водното дружество.

Вода от 13 ч. до 18 ч. днес няма да има в кварталите "Боян Българанов", "Еверест" и "Гривица", в района на Многопрофилната болница за активно лечение, както и в района западно от площад "Оборище" и южно от улиците "Васил Левски", "Сан Стефано" и булевард "Славянски".

Шумен вади 15 хил. лв. за почистване на шахти

Община Шумен вади спешно от бюджета си 15 хил. лв. за почистване на дъждоприемните шахти в града. Работата ще се възложи на ОП “П...

Освен помпените станции на ВиК-Шумен, без ток днес в Шумен ще са още автокъщите и сервизите по булевард "Ришки проход", комплексът "1300 години България" и Информационният център, улиците "Вардар" и "Ильо войвода", част от улица "Владайско въстание", вилната зона "Порек" и вилите на Шуменското плато. Спирането на захранването ще е от 13 ч. до 17 ч.

От 9 ч. до 17 ч. ток няма да има и в селата Кладенец и Друмево, а временни прекъсвания са възможни във Васил Друмев, Илия Блъсково, Благово и Овчарово, информира Радио Шумен.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Шумен