Издирват нападателя, хвърлил камък с "пиратка", по дома на кандидат-кмет на Камен

3388
Издирват нападателя, хвърлил камък с "пиратка", по дома на кандидат-кмет на Камен
Снимка: БГНЕС

Образувано е досъдебно производство за извършено нападение срещу жилище на кандидат за кмет в сливенското село Камен, съобщиха от прокуратурата.

Във връзка с разпространена в медиите информация за извършено нападение с взривно устройство срещу жилище на кандидат за кмет в сливенското с. Камен от прокуратурата уточняват, че при извършения непосредствено след получаване на сигнала оглед на местопроизшествие от страна на органите на ОД на МВР – Сливен и свързаните с него последващи действия по разследването e установенo, че по прозорец на жилището е хвърлен камък с прикрепена към него едно или повече пиротехническо изделие тип „пиратка“.

Концерт и тържественото заседание на Общинския съвет за празника на Сливен – Димитровден

Продължават проявите за празника на Сливен – Димитровден. Днес на открита сцена на площад „Хаджи Димитър” днес от 19....

Вследствие на това е счупен прозорец на дома, а 71 –годишна съпруга на кандидат-кмета е получила наранявания в областта на главата. Настанена е в областната болница в гр. Сливен без опасност за живота, със съмнения за фрактура на лявата ръка.

Районна прокуратура – Сливен е образувала досъдебно производство за хулиганство, извършено с особена дързост / чл.325, ал.2 от НК/.

Издирва се извършителят на престъплението.

Назначени са съдебно-медицинска експертиза за вида и характера на телесната повреда на съпругата на кандидата за кмет. Назначена е и техническа експертиза за конкретния вид и мощност на пиротехническото изделие. Разпитват се свидетели.

Над 350 полицаи ще охраняват изборите в Сливен

351 служители на ОДМВР-Сливен ще бъдат ангажирани с охраната на секционните избирателни комисии (СИК) в изборния ден на 25 октомври. В ...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com