X
 
 

Инвестирай в себе си: избери бизнес обучение по света

1857 0
Инвестирай в себе си: избери бизнес обучение по света
Снимка: iStock
Подобряването на квалификацията и професионалните умения е от ключово значение в съвременния динамичен и високотехнологичен свят. За да кандидатстваме за по-добра работа, да получаваме по-висока заплата и да се развиваме в професията, трябва да сме образовани и да ставаме все по-добри в това, което правим.

Нужно е да сме запознати с актуалните тенденции и иновации в професионалната ни сфера, да контактуваме и да обменяме опит с колеги, да се запознаваме с добри практики, да анализираме грешките си и да се учим от тях.

Всичко това разбира се има своята цена. Стремежът да бъдем "в курса на нещата" в професията струва както време, така и пари.

За всяка командировка, семинар, конференция, професионално обучение или нова магистърска степен е нужно финансиране. Ако работодателят не го покрие, е необходимо сами да поемем този разход, който често надхвърля моментните ни възможности.

Подходящо решение е използването на потребителски кредит, с чиято помощ да платим нужните такси и да получим желаното обучение. Именно такава услуга предлага Пощенска банка, която предоставя финансиране за обучение по бизнес програма в избрано учебно заведение в цял свят.

С нейния Потребителски кредит за бизнес обучение могат да се платят таксите по различни програми като Master of Business Administartion, Executive Master of Business Administration, Advanced management и др. в някои от най-добрите бизнес училища в света.

Кредитът е подходящ за служители на средно големи и големи компании, собственици и мениджъри, IT специалисти, финансисти и маркетолози. Целта му е да отговори на все по-големия интерес към финансиране на обучения, които отварят пътя към кариерно израстване и развитие.

Новият кредит е с максимален размер до 70 000 лв. и срок на погасяване до 10 години. При превод на работна заплата в банката по пакетна програма "Моето семейство", "Моето предимство" или "Моят престиж" и ползване на застрахователно покритие по програма "Защита на плащанията", се ползва атрактивен лихвен процент, близо два пъти по-нисък спрямо лихвите по нови кредити в лева (според данните на БНБ към февруари 2019 г.). Клиентите могат да се възползват и от гратисен период до 24 месеца, който покрива срока на обучението и през който се дължи плащане само на лихвите по кредита.

Решилите да се възползват от този кредит могат да получат и кредитна карта от висок клас, осигуряваща редица предимства и специални привилегии, както по време на пътуване, така и в ежедневието.

Заемът може да се използва само с образователна цел, като сумата се превежда директно по сметка на избраното учебно заведение.

Кредитът може да бъде заявен удобно и бързо в широката мрежа от финансови центрове на Пощенска банка, онлайн на www.postbank.bg, на кратък номер *7224 или след консултация с мобилен банков експерт на Mobile_Network@postbank.bg.

Това е инвестиция в бъдещето и кариерата, която определено си заслужава.

Actualno.com

Етикети: