X
 
 

7150 лв. събраха от автомобилно шоу в Смолян, за да проходи 24-годишен младеж

1374 0
photo of 7150 лв. събраха от автомобилно шоу в Смолян, за да проходи 24-годишен младеж
Снимка: Анита Чолакова
7150 лв. са събраните средства от зрелищното автомобилно шоу „Smolyan Race 2019“ за нашия съгражданин Алкан, за да може да проходи отново, съобщи организаторът на състезанието Тодор Мелемов от "Авто мото клуб Смолян".

„В момента момчето е в болнично заведение в Турция и като се върне ще му дарим лично средствата, за да продължи лечението си“, обясни Мелемов.

Автомобилно шоу за болно момче в Смолян

Под знака на благотворителността преминава вчера и днес зрелищното автомобилно шоу Smolyan Race`2019. Събраните средства от такси за уч...

Вчера победителите в автомобилното шоу бяха наградени от зам.-председателя на Държавната агенция „Безопасност на движението по пътищата“ Анжелина Тотева и зам.-кмета Марин Захариев.

Събитието завърши без инциденти и с много емоции. Негов организатор е "Авто мото клуб Смолян", с подкрепата на Община Смолян и ДА „Безопасност на движението по пътищата”, която обособи по време на състезанието зона за пътна безопасност.

Този уикенд центърът на Смолян се превърне в арена на автомобилни дуели, забава и много адреналин. Шоуто наблюдаваха стотици граждани и гости на града. Мотото на спортното събитие беше „Пазете семейството си на пътя“, а в него участваха 90 любители на силните усещания зад волана.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители