Поредна гордост за Чепеларе

1233
Поредна гордост за Чепеларе

В периода 14 март - 24 март 2017 година в Грац, Шладминг и Рамсау, (Австрия) се проведоха Световните зимни игри на Спешъл Олимпикс. България участва с 8 атлети с интелектуални затруднения. Град Чепеларе бе представен с двама скиори – Славка Стоянова, ученичка от СУ „Васил Дечев“ и Костадин Данаилов от ПГСГСТ „Никола Й. Вапцаров“.

Още в първия старт от игрите Славка се възкачи на почетната стълбичка със златен медал в дисциплината 50м ски бягане. А на втория старт – 100м, завоюва сребърен медал.

Община Чепеларе първенец в листата с одобрени проекти по Програмата за трансгранично сътрудничество България – Гърция 2014 – 2020

Община Чепеларе е водещ партньор в проект „Интегриран подход за развитие на културни и природни обекти в Чепеларе, България и Про...

На 21 март бе първият старт за Костадин, на който спечели сребърен медал в гиганския слалом. Последният ден от игрите също бе успешен за него, като му донесе бронзов медал.

Двамата са поредната спортна гордост на Чепеларе и доказателство, че силната воля и мотивация могат да те заведат до почетната стълбичка.

Група от официални лица, учители и съученици на двамата ни спортисти организират посрещането на националната делегация на Спешъл Олимпикс България на 25 март на летище София.

Благодарим Ви, мили деца, че отново ни накарахте да се гордеем с Вас!

Шоуто в свободните спускания на Мечи чал продължава - с апетитна награда

За осма поредна година, между 13 и 19 март, Pamporovo Freestyle Open 2017 дава поле за изява на едни от най-популярните имена в сноубор...

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Смолян