X
 
 

Министърът на образованието и кметът на Симитли дадоха старт на амбициозен проект

580 0
photo of Министърът на образованието и кметът на Симитли дадоха старт на амбициозен проект
Снимка: община Симитли
Министърът на образованието и науката Красимир Вълчев и кметът на Симитли Апостол Апостолов направиха първа копка по проект за мащабен ремонт на СУ "Св. Св. Кирил и Методий" в града. Преди копката бе извършен водосвет от отец Спас в двора на училището. Вълчев поздрави присъстващите и пожела много успех на проекта. Непосредствено след това в небето бяха пуснати гълъби, които полетяха над Симитли за късмет.

Проектът за реконструкция е за над 2 млн. лева и е финансиран от държавен фонд "Земеделие" и община Симитли. Планира изграждането на три иновативни класни стати за обучение на открито, спортен комплекс, тенис корт и лекоатлетическа писта за бягане.

Слабо земетресение край Симитли

Земетресение с магнитуд 2.8 по скалата на Рихтер е регистрирано в региона на Симитли. Това показва справка на интернет страницата на Ев...

Гости на събитието още бяха народните представители Даниела Савеклиева и Стефан Апостолов, началника на РУО-Благоевград Ивайло Златанов и други. 

В утрешния ден Красимир Вълчев ще бъде гост в Сандански. 

Тази публикация е създадена в рамките на договор № BG05M9OP001-2.010-0458"От Актуално" в помощ на уязвими групи, който се осъществява с финансовата подкрепа на Европейски социален фонд на Европейския съюз по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси“ 2014-2020 г. – Процедура „Развитие на социалното предприемачество“. Цялата отговорност за съдържанието на публикацията се носи от "От Актуално" в помощ на уязвими групи и при никакви обстоятелства не може да се счита, че тя отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган на ОП РЧР 2014-2020 г.
Actualno.com
Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
missing image
Седмичен хороскоп за 19-25 август

Овен Това е седмица, в която да не се претоварвате. Възможно е да се наложи да поемете чужди задължения за известно време, но се договорете за срок,...