Шампионат по презентиране се провежда в Стара Загора

1775
Шампионат по презентиране се провежда в Стара Загора
Снимка: iStock/Guliver
Две презентации ще бъдат представени днес в Шампионата по презентиране в Международния младежки център от 14:30 часа в Стара Загора.

Какво е екологията, по какви начини може да се генерира енергия и кой е най-екологичния от тях, са въпросите, които ще разяснява Александър Златков в презентацията си “Екология в енергетиката”.

Русе влиза в най-бляскавия филм, подготвян за страната ни

Официално беше открит снимачният период на вероятно най-очакваният документален проект за 2016-а година – филмът по албума &bdquo...

“Триатлонът - история и развитие в България” е темата на презентацията на Христо Василев. С нея той ще разкаже кой и кога е разпространил спорта у нас, какво кара хората да го практикуват и защо е един от най-тежките олимпийски спортове.

Шампионатът стартира още на 6 октомври.

Тази публикация е създадена в рамките на договор № BG05M9OP001-2.010-0458"От Актуално" в помощ на уязвими групи, който се осъществява с финансовата подкрепа на Европейски социален фонд на Европейския съюз по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси“ 2014-2020 г. – Процедура „Развитие на социалното предприемачество“. Цялата отговорност за съдържанието на публикацията се носи от "От Актуално" в помощ на уязвими групи и при никакви обстоятелства не може да се счита, че тя отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган на ОП РЧР 2014-2020 г.
Actualno.com
Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители