Увеличиха месечните доходи на приемните семейства във Враца

1587
Увеличиха месечните доходи на приемните семейства във Враца
Снимка: личен архив
7 приемни семейства от Враца ще получат увеличение на месечните си доходи. Това заяви директорът на “Социално подпомагане” във Враца Мария Търнавска. Това става поради синхронизирането на доходите поради увеличението на минималната работна заплата. От тази година семействата, при които има настанено едно дете за отглеждане, ще разполагат месечно с 840 лв. С 30 лв. е увеличена издръжката в семейства  с две деца, а за 3 и повече малчугани – сумата е  952 лв. Към момента утвърдените приемни семейства са 7 и изискванията към тях вече значително са завишени, категорична е Мария Търнавска.

 

Община Монтана предоставя 20 хиляди лв. за ин витро на семейства

Парите за фонд „Ин витро“ се заделят от бюджета вече няколко години и за 2019 г. са 20 000лв. Това заяви Станимир Стоев &nd...

Тази публикация е създадена в рамките на договор № BG05M9OP001-2.010-0458"От Актуално" в помощ на уязвими групи, който се осъществява с финансовата подкрепа на Европейски социален фонд на Европейския съюз по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси“ 2014-2020 г. – Процедура „Развитие на социалното предприемачество“. Цялата отговорност за съдържанието на публикацията се носи от "От Актуално" в помощ на уязвими групи и при никакви обстоятелства не може да се счита, че тя отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган на ОП РЧР 2014-2020 г.
Actualno.com
Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители