7/8 TV - телевизията на Слави чука на вратата? (ВИДЕО)

39204
7/8 TV - телевизията на Слави чука на вратата? (ВИДЕО)
Снимка: SlaviShow

В своя Facebook профил Слави Трифонов публикува кратко промо, което завършва с думите: "7/8 TV - силата е истината". С коментара на Трифонов към клипа: "7/8 TV - скоро", Слави очевидно дава заявка за нещо повече от телевизионно предаване, което ще носи името на продуцентската му компания.

"Силата не е във властта. Силата не е в популизма. Силата не е в парите. Силата не е в един човек. Силата не е в една партия. Седем/Осми TV - силата е истината", става ясно още от публикувания клип.

Припомняме, че на 31 юли в ефира на bTV Слави Трифонов обяви края на "Шоуто на Слави". Тогава телевизионният водещ заяви, че подготвя политически и телевизионен проект. "На мен ми пука, на моите колеги, с които имам честта да работя, също им пука. Тъй като аз и моите колеги тук се чувстваме несвободни, решихме да изберем обратното на "несвободен". Затова ние напускаме bTV. Благодарни сме на bTV и на всички хора, с които сме работили. За нас беше страхотно 19-годишно преживяване, но пред сигурността на сегашната обстановка, ние избираме несигурността на свободата. Затова ще създадем собствен телевизионен продукт и ще го стартираме след 15 септември, заяви Трифонов. "Къде и как - ще разберете, уважаеми зрители, вярвам в това и съм сигурен", поясни по-рано Трифонов.

На 5 октомври Слави учреди партия "Няма такава държава". На събитието присъстваха 559 делегати от цялата страна. Учредителното събрание прие устав на новата формация, избра председател, изпълнителен съвет и арбитражно контролна комисия.

За председател на ПП “Няма такава държава” бе избран Слави Трифонов. В Изпълнителния съвет бяха избрани - Тошко Йорданов (заместник-председател), Ивайло Вълчев (заместник-председател), Виктория Василева ( главен секретар), Драгомир Петров, Александър Вълчев и Филип Станев. В арбитражно-контролната комисия бяха избрани - Иво Георгиев Атанасов, Андрей Николаев Михайлов, Александър Викторов Рашев, Румен Тодоров Попов, Пламен Иванов Данаилов, Филип Петров Попов, Пламен Николаев Николов.

"Аз не съм алчен за власт. Аз съм алчен за справедливост. Както предполагам и огромната част от вас. Кой нормален човек не иска справедливост? Излизайки от тази зала, всеки живее живота си подложен на несправедливости. Аз не мога да оправя всички несправедливости. Аз мисля, че има конкретна, точна, ясна цел", заяви тогава Трифонов пред делегадите на събранието.

Принципите, които си поставя и ще следва новата формация, са разделение на властите, народен суверенитет, политически плурализъм, свобода на словото, както и реални гаранции за спазване на правата на човека и гражданина.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ОБЩЕСТВО:

Къде са 400 млн. лева за пътна безопасност?

Светият Синод избира наместник-председател

Кой има имен днес днес, 19 март, 2024 г.

Прогноза за времето - 19 март 2024 г. (вторник)

Пловдивският митрополит Николай няма да е кандидат за патриарх

Най-важните новини за деня: 18 март 2024 г.

Фаза на Луната на 19 март 2024 г.

Затварят за две седмици участък от АМ “Тракия” край Бургас

От догодина: Прекратяваме договор с телеком без неустойка, ако има индексация

Кета Мирчева: Ние не искаме да се поучим от историята (ВИДЕО)

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Къде са 400 млн. лева за пътна безопасност?
Къде са 400 млн. лева за пътна безопасност?

Към края на 2023 г. по сметката на Фонда за безопасност на движението по пътищата би трябвало да има налични повече от 423 млн. лв. Това казват експертите...