Арестуваха световноизвестен музикант, защото искаше да се присъедини към протеста в София

25238
Арестуваха световноизвестен музикант, защото искаше да се присъедини към протеста в София
Ексклузивни кадри на Канал 3 показаха ареста

Един от петте най-известни флейтисти в цял свят Кристиян Коев беше арестуван по брутален начин заради това, че поиска да участва в днешните протести в София.

Коев, който живее на ул. "Христо Белчев", поиска да се включи към групата на демонстрантите, които искат оставката на правителството и призовават абсолютно всички политици да се махнат от властта.

Глобяват блокадата на Е-79 за хулиганство

Полицията удря с глоби блокадата на пътя за Гърция. До 200 лева санкция ще отнесат тарторите на неделния протест в Дупница, довел до з...

Пред камерата на Канал 3 Коев заяви, че иска да живее в България, защото всичко, което му е скъпо, е тук. Той обясни, че няма нужда да живее в страната, защото си изкарва прехраната с концерти в чужбина. На въпрос дали тази власт си отива, световноизвестният български музикант каза, че не е политик и не знае дали е така.

"Не искам да знам кой ми е премиер, защото ме е срам. Срам е", каза Коев преди да бъде завлечен в полицейски микробус. Нито един от полицаите не пожела да каже по какво обвинение е задържан Коев - всички полицаи, които бяха там, мълчаха гузно пред диктофоните и камерите на колегите.

Освен с многобройните си концерти, Коев е известен и като човек, който е композирал музика за предизборна кампания на Силвио Берлускони.

В момента пред Съдебната палата продължават вълненията, като полицията действа брутално и има задържани, които лежат на трамвайната линия. Когато видяха камерата на Канал 3, полицаите почнаха да викат "Ставай, ставай". Преди обаче да видят, че ги снимат, "служителите на реда и закона" ритаха едно от легналите на земята момчета, което си беше покрило главата с ръце.

Блокада и сблъсъци пред парламента!

Протестиращи в София обградиха парламента. Първоначално един младеж беше арестуван на протеста в столицата. Жандармерията изведе мла...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com