Бебе Бос, герои от вселената на Марвел и вълнуващ хорър предлага А1 Видеотека през март

2150
Бебе Бос, герои от вселената на Марвел и вълнуващ хорър предлага А1 Видеотека през март
Снимка: A1

През март абонатите на Xplore TV ще имат много възможности за вълнуващо филмово изживяване с нови заглавия от едни от най-известните холивудски филмови поредици. Селекцията от филми в каталога на А1 Видеотека включва научнофантастичния екшън „Венъм: Време е за Карнидж“, анимацията „Бебе Бос 2: Семейни работи“ и филма на ужасите „Вечна чистка“.

Абонатите на А1 Видеотека могат да гледат актьора Том Харди във „Венъм: Време е за Карнидж“. Той се завръща на големия екран в ролите на Еди Брок и Венъм, неговият симбиот - вид аморфно извънземно, което се „захваща“ към определено същество и се слива с него, създавайки един общ субект. След като журналистическата му кариера се изстрелва нагоре, благодарение на разследването му за масовия убиец Клитъс Касиди, Еди трябва да намери начин да победи престъпника и неговия симбиот Карнидж. Само така могат да бъдат спрени кръвопролитията, които те причиняват. Постоянните спорове между Венъм и Еди обаче ескалират, докато не прерастват в маниакална битка и търсене на отговори – чие е тялото, което споделят, и нуждаят ли се наистина един от друг? Ще успеят ли да спрат Карнидж? 

А1 започва да предлага онлайн застраховка „Гражданска отговорност“

Собствениците на автомобили вече могат да сключат застраховка „Гражданска отговорност“ през А1.bg. За да се възползват от б...

Любимата на малки и големи история за Бебе Бос се завръща с анимацията „Бебе Бос 2: Семейни работи“, която зрителите могат да гледат в А1 Видеотека. Тим и съпругата му Керъл живеят с двете си дъщери - Табита и бебето Тина. Когато бебето Тина се разкрива като таен агент на БебеКорп и споделя, че има изключително важна мисия, братята Темпълтън отново ще се обединят в името на общата цел и ще преоткрият значението на сплотеното семейство. Анимацията се предлага във видеотеката на Xplore TV, озвучена на български език, така че да могат да я гледат и по-малките членове на семейството.

Известната поредица от хорър филми, посветени на така наречените „чистки“, продължава с „Вечна чистка“. В А1 Видеотека абонатите на Xplore TV ще могат да проследят историята за антиутопична реалност, в която за една нощ през годината всичко, включително и най-тежки престъпления, са позволени на американските граждани. Членове на престъпна банда решават, че не искат „чистката“ да трае само една нощ в годината, а да продължава безкрайно. Те запалват искрата на бунт и се отправят на изпълнена с хаос и кланета кампания за превземането на САЩ. Вече никой не е в безопасност, независимо зад колко дебели стени се крие.

Абонатите на Xplore TV могат да избират измежду богато разнообразие от над 20 000 заглавия на филми и сериали в А1 Видеотека. Заглавията са от жанрове, подходящи за всеки вкус и възраст, и зрителите могат да се наслаждават на хитовите продукции в дома си срещу достъпна такса. Функцията за AI препоръки позволява на интерактивната телевизионна платформа Xplore TV да „запомня“ предпочитанията на зрителите и с времето тя се „научава“ да им предлага подходящи за техния вкус заглавия.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Добри новини за храните на борсите
Добри новини за храните на борсите

И през тази седмица има спад в цените на основни хранителни стоки и на плодовете и зеленчуците на борсите в страната, показват данните в седмичния...