Близо 1 230 000 лв. спестиха клиентите на BILLA само за три месеца

1117
Близо 1 230 000 лв. спестиха клиентите на BILLA само за три месеца
Снимка: BILLA

Три месеца след старта на атрактивната онлайн кампания „Благодарим ти, че пестиш в BILLA”, генерираните спестявания от страна на клиентите на търговската верига са близо 1 230 000 лв. Кампанията радва потребителите с възможността да спестяват средства, пазарувайки любимите си висококачествени продукти и марки, предлагани в магазините на веригата. От старта на проекта в началото на месец март до 1 юни, броят на регистрираните касови бележки е над 150 000, а участниците са близо 18 000. Предвид силния интерес и категоричните резултати, търговската верига удължи периода на провеждане, като онлайн играта ще бъде валидна до края на месец декември тази година.  

„Да бъдем лидери и да се развиваме, означава не само да посрещаме предизвикателствата и динамиката на потреблението, но и да създаваме комфорт за бюджета на нашите клиенти и приятни емоции от пазаруването. Ето защо свежите и висококачествени продукти в магазините ни са на достъпни цени, а програмите ни за лоялност добавят разнообразни механизми за спестяване и забавление. Резултатите от регистрираните касови бележки на www.spestivbilla.bg доказват, че клиентите ни оценяват това“, сподели Норберт Мисбрандт, изпълнителен директор на BILLA България.  

Многократните опаковки, които гарантират свежа храна и чиста природа

От стъпването си на българския пазар, BILLA България се развива като компания, която ясно съзнава, че генерираните хранителни отпадъци ...

Кампанията позволява на потребителите да следят своите спестявания, а на 10 от тях, изтеглени на случаен принцип – да печелят електронни ваучери за пазаруване от магазини BILLA на стойност сбора от спестените суми от всички валидно регистрирани касови бележки в края на месеца. Всеки клиент на веригата може да създаде свой индивидуален профил на www.spestivbilla.bg, като за целите на кампанията, е необходимо при плащане на каса да използва BILLA Card, а след пазаруване – да регистрира данните от своята касова бележка.  

Пълните условия за участие в кампанията „Благодарим ти, че пестиш в BILLA“ са достъпни тук – www.spestivbilla.bg.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com