Богомил Бонев: А, къде е главният секретар на МВР?

17371
Богомил Бонев: А, къде е главният секретар на МВР?

"Къде е главният секретар на МВР, какво правят там министрите, къде е шефът на антитероризма, на ГДБОП, кой прокурор и как води разследването. Къде сте бе?". Тези основателни въпроси отправя бившият министър на вътрешните работи Богомил Бонев от личната си страница в социалната мрежа Facebook.

Полицията не знае кой е атентаторът, отговорен за смъртта на седем души, но знае колко време е прекарал в България, е мнението на Бонев за терористичния атентат, отнел живота на седем души и ранил десетки на бургаското летище "Сарафово".

"По думите на Цв. (Цветан Цветанов – бел. ред.) към момента МВР разполага с данни, че атентаторът е стоял в България не по малко от 4 и не повече от 7 дни. Значи, не знаем кой е, но знаем колко дни е стоял. Не знаем дори дали това е човекът от видеокамерите или онзи с фалшивата шофьорска книжка от Мичиган. Или и двете. И се коордниираме с "партньорските" служби, но не им знаем езика. Боже, пази България!", пише Бонев на стената си в социалната мрежа.

Богомил Бонев става министър на вътрешните работи през февруари 1997 година в назначения от президента Петър Стоянов служебен кабинет на Стефан Софиянски. Той остава на този пост и в правителството на ОДС до края на 1999 година. Освободен е по предложение на тогавашния министър-председател Иван Костов.

"Що се отнася до предполагаемия терорист, чудя се какви шенгенски критерии сме покрили, щом няма едно куче (от любимите на Б.Б.) (Бойко Борисов – бел. ред.), което да обикаля за наркотици и взривни вещества, както е навсякъде по света", пише още Бонев в мрежата.

Редактор: Георги Иванов

Вече е ясен ДНК-профилът на терориста

Вече е ясен ДНК-профилът на терориста. Това съобщи пред журналисти в Бургас министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов. "ДНК-п...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com