X
 
 

Царското семейство посрещна новата година в България

3991 9
photo of Царското семейство посрещна новата година в България
Снимка: Пламен Трифонов
За 80-тия си юбилей Цар Симеон беше зарадван с нов подарък - Царското семейство го изненада като всички се събраха отново заедно да прекарат коледните и новогодишни празници в Боровец.

От Лондон пристигнаха Княз Кирил и децата му Мафалда, Олимпия и Тасило. От Мадрид – князете Кубрат и Константин-Асен, заедно със семействата си, Княгиня Мириам с князете Борис и Белтран, а още от преди Коледа в Боровец със семейството си е Княгиня Калина.

Симеон II: Темата за царските имоти е "стара дъвка"

Темата за царските имоти е "стара дъвка", която много хора използват. Това каза пред журналисти в Пловдив Н. В. цар Симеон II. Н. В....

Преди да отпътуват към “Царска Бистрица” на 27 декември 2017 г., Царят и семействата на князете Кубрат и Константин – Асен си направиха снимка пред възпоменателната плоча за Княз Кардам в парка “Врана”. През 2014 г., когато Князът беше в кома в дома си в Мадрид, по случай неговия 50-ти юбилей, по инициатива на обществен клуб “Корона” беше посадена брезова горичка от 50 дървета.

Веднага след това членовете на царското семейство отидоха в Боровец, където с нетърпение ги очакваше да ги посрещне Царица Маргарита.

Днес, 2 януари 2017 г. царското семейство присъства на водосвет за здраве и успехи през новата година, който беше отслужен в православния параклис в Царска Бистрица “Свети Йоан Рилски Чудотворец”. Той е построен от Цар Симеон и осветен през 2006 година на мястото, където се венча Княгиня Калина. Така семейството отбеляза и 15 години от сватбата на Княгинята и Китин Муньос, които се навършиха на 26 октомври 2017 година.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
 • Анонимен 6 Анонимен преди 1 година Профил на трол?
  Некадърните ЖУРНАЛЯ, като Десислава говорят за нЕкакъв си цар (Ама простачката не знае, че цар има, когато има царство!). А тук има един комарджия профукал дори ордените на дядо си . ПРОСТАЦИ ЖУРНАЛЯ !
 • Анонимен 5 Анонимен преди 1 година Профил на трол?
  Жалкото невежество на любомирова и актуално е безгранично. На вас също.Дори и да приемем тезата на/4/ то симеон се е Заклел в Републиканска Коннституцция . Това означава ,че самият той се отрича от всичко царско. Оставяме всичко на страна.
 • ИМПЕРИАЛИСТ 4 ИМПЕРИАЛИСТ преди 1 година Профил на трол?
  Единственото спасение от културното и национално обезличаване на България е ВЪЗРАЖДАНЕ ЦАРСТВОТО НА БЪЛГАРИТЕ - т.е. конституционна монархия. По този начин ще се ЗАПАЗИМ КАТО НАРОД. За комунистите с гренясъл мозък, цирковете с избора за президент са любимата им забава, а бате Ламбо е техен кумир. Санкюлоти са и такива ще си умрат, нещастни. Като държава, която поне 200 души в света могат да я изку виж още ›› пят до последния клозет, ние нямаме друга алтернатива за оцеляване, освен КОНСТИТУЦИОННА МОНАРХИЯ. БЪЛГАРИЯ трябва един път за винаги да скъса с комунистическите изроди и да възстанови суверeнитета си, като върне Търновската (сребърна) Конституция.
 • Анонимен 4.1 Анонимен преди 1 година Профил на трол?
  това не е цар, а кагебейска подлога.
  : 1 !
 • Анонимен 4.2 Анонимен преди 1 година Профил на трол?
  Ти глупако ,ако искаш , отиди и му оближи кл6ощавия задник . Аз искам да живея в 4ИСТА И СВЯТА РЕПУБЛИКА ! Така , както са ни завещали национал революционерите , дали живота си за СВОБОДАТА НА БЪЛГАРИЯ !А този подвижен , ненаяден труп , НЯМА ДОРИ И ЕДИН БЪЛГАРСКИ КОСЪМ ПО КЕЛЯВАТА СИ ГЛАВА . Заявява ти го внук на военен инвалид от войните , които тези идиоти са водили и ЗАГУБИЛИ !
  : 0 !
 • Анонимен 3 Анонимен преди 1 година Профил на трол?
  Тия измекяри чакат бившият им гавазин Баце да им върне имотите. Крадците от монархо-комунистическото правителство мълчаливо подкрепят това.
 • Д5 2 Д5 преди 1 година Профил на трол?
  Тоя съсипа народа за 800 дни
 • Анонимен 1 Анонимен преди 1 година Профил на трол?
  ЦАРСТВЕНИ ДЕБИЛИ...
 • Анонимен 1.1 Анонимен преди 1 година Профил на трол?
  Кои са дебилите ? Този , който се върна на бял кон в разсипаната от предците си в три национални катастрофи България , или тези , които в изблик на заслепение , го направиха министър председател и той , по царски , НИ ОПРАВИ ! В онзи смисъл на думата ! Наведени, с хванати палци на краката !
  : 1 !
Последно в Актуално