Цветанов за законопроекта на Пеевски: Ще го обсъдим

1176
Цветанов за законопроекта на Пеевски: Ще го обсъдим
Снимка: БГНЕС

Ще подложим на обсъждане законопроекта на ДПС и ще вземем политическо решение. В момента смятам, че е несериозно да коментирам в кулоарите нещо, което някой е направил като коментар и да даваме някаква оценка.

Това каза пред журналисти председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов във връзка с внесения в парламента законопроект на ДПС за промени в Закона за банковата несъстоятелност, провокирани от случая с КТБ, предаде.

Подробностите за законопроекта на Пеевски за КТБ вече са публично ясни

Очакваният с нетърпение от мнозина (бел. ред. - но по различни причини) законопроект на Делян Пеевски и Йордан Цонев, касаещ "вторичнот...

„Не съм запознат със законопроекта на ДПС за промени в Закона за банковата несъстоятелност. Видях, че направиха трибунка колегите от ДПС. Докато не се запознаем със законопроекта, няма как да го коментираме“, каза Цветанов.

Попитан дали има вторично разграбване на КТБ и дали има основание за действия в тази насока, той отговори, че компетентните органи трябва да се произнесат.

„Това е прокуратурата и службите, които имат пряко отношение към сигурността на държавата. Нека да бъде представен законопроекта, да се запознаем и тогава да можем да го коментираме. В момента каквото и да кажа, ще бъде несериозно, а също така може да бъде и изтълкувано в едната или в другата посока“, подчерта той.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com